Scolari hadde med seg disse tallene på pressekonferansen

Tar seg selv og spillerne i forsvar etter fadesen.

SE HER: Luiz Felipe Scolari forsvarer egen innsats som Brasils landslagssjef. Her viser han statistikken for laget siden han tok over i 2012. Foto: Marcelo Regua / Reuters / NTB scanpix
SE HER: Luiz Felipe Scolari forsvarer egen innsats som Brasils landslagssjef. Her viser han statistikken for laget siden han tok over i 2012. Foto: Marcelo Regua / Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Luiz Felipe Scolari tar seg selv og spillerne sine i forsvar før bronsekampen i VM. Kampen blir høyst trolig hans siste som Brasils landslagssjef.

Scolari er ingen populær mann i Brasil etter det pinlige 1-7-tapet for Tyskland i tirsdagens semifinale. Trenerveteranen måtte tåle totalslakt i brasilianske aviser dagen derpå.

Selv om finaledrømmen brast på smertefullt vis, mener 65-åringen at vertsnasjonens VM-prestasjon sett under ett ikke har vært så dårlig som mange vil ha det til.

- Ingen vil dø (som følge av tapet). Vi vil prøve å slå tilbake etter tsunamien mot Tyskland. Det hadde ikke vært en katastrofe om vi hadde tapt 0-1. Det var vår første semifinale siden 2002, så jobben vi la ned var kanskje ikke så dårlig, sier Scolari.

- Vi vinner og taper sammen. Det er gode og dårlige øyeblikk. Jeg vet at folk føler bitterhet og skam, men livet går videre. Nå må vi se framover, og i første omgang skal vi prøve å sikre tredjeplassen.

Takker spillerne Brasil møter lørdag Nederland i bronsekampen. «Oranje» tapte 2-4 for Argentina på straffer i onsdagens semifinale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer