Scolari varsler Chelsea-revolusjon

Ingen er trygge.

(Dagbladet.no): Han er ikke kjent for å være en trener av den sentimentale sorten og nå varsler Luis Felipe Scolari at det kan bli store utskiftninger på Stamford Bridge når brasilianeren begynner i jobben som Chelsea-manager 1.juli.


- Først vil det være behov for en overhaling og fornying, slik det er i alle selskaper som får en ny sjef. Det vil bli en revolusjon, spesielt med tanke på mentalitet, sier Scolari til
News of the World.

Flere britiske aviser spekulerer i at Scolaris «rengjøring» vil innebære at profilerte stjerner som Frank Lampard og Didier Drogba forlater Stamford Bridge.


Som Ferguson og Benitez

Big Phil er i godt selskap. Verken United-manager sir Alex Ferguson eller Liverpool-sjef Rafael Benitez er kjent for å være bløthjertet når det kommer til laguttak.

Ferguson har aldri tolerert ego som kritiserer klubben, mens Benitez er kjent som en taktiker som kun tar fotballtaktiske hensyn.

Da Anfield-guden Robbie Fowler kunne få sine siste minutter for klubben i fjorårets Champions League-finale var han ikke en gang i troppen.

- La de være misfornøyde

Scolari varsler Chelsea-revolusjon

- Mine valg er kun av taktiske grunner. De som ikke blir tatt ut, blir ikke tatt ut. Bare la de være misfornøyde, det er slik fotballen er. Og det er jeg som står ansvarlig for lagguttaket, sier Scolari videre.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal ha satt av én milliard kroner til spillerkjøp i sommer, og portugisiske Deco skal toppe Scolaris handleliste.

Mye tyder på at denne mannen kan få det som han vil.

SCOLARI VARSLER ENDRINGER: Den nye Chelsea-manageren sier han ikke bryr seg om misfornøyde spillere og at det vil bli en revolusjon på Stamford Bridge. Her ved ankomst til Lisboa etter Portugals EM-exit. Foto: Paulo Marina/AP
SCOLARI VARSLER ENDRINGER: Den nye Chelsea-manageren sier han ikke bryr seg om misfornøyde spillere og at det vil bli en revolusjon på Stamford Bridge. Her ved ankomst til Lisboa etter Portugals EM-exit. Foto: Paulo Marina/AP Vis mer
<B>PÅ VEI UT?:</B> Frank Lampard og Didier Drogba kan være to av spillerne som forlater Chelsea i sommer.