Scorende fornøyd

Sakaryaspor - Besiktas 1- 4: John Carew er strålende fornøyd etter at han scoret to og bidro sterkt til at Besiktas tok sin første serieseier for sesongen. Torsdag venter Bodø/Glimt på Aspmyra.

Det var en etterlengtet seier for John Carew og co, som sto med to uavgjort og to tap så langt i sesongen før gårsdagens kamp.

-  Vi er veldig fornøyde. Det var virkelig en etterlengtet seier. Det er godt at vi klarte å ta tre poeng nå, sier en blid John Carew til Dagbladet.

Sliten

Begge Carews scoringer kom på straffe. Lørenskog-gutten satte inn 1- 0 i det 31. minutt, 2- 0 ti minutter etter hvilen. Carew skaffet selv Besiktas den første straffa da motstanderen stoppet Carews ball med hendene i en duell. Begge straffene ble plassert hardt midt i mål.

Hjemmelaget reduserte, men nye scoringer av Sergen Yalcin og Ibrahim Akin i det siste kvarteret trygget borteseieren. Sakaryaspor fikk for øvrig et mål annullert på stillingen 3- 1.

Carew scoret to mål også i siste kamp før landslagspausa, men da ble det tap.

Nordmannen var godt fornøyd med det han presterte i går.

-   Scoringsformen er bra.

Carew spilte en god kamp, og fikk den hjelpen han etterlyste i de forrige kampene. Carew var innblandet i mange angrep med Sergen Yalcin, en av hans yndlingsspillere, og også Ahmed Hassan. Trener Del Bosque ga gode skussmål til trioen etter kampen, og ga uttrykk for stor optimisme før Uefa-kampen mot Bodø/Glimt torsdag og eliteseriekampen mot Galatasaray søndag. Åtte minutter før full tid ble Carew byttet ut med den rumenske spissen Daniel Pancu.

-  Jeg ble sliten i beina utover i andre omgang, og måtte bytte. Jeg klarte ikke mer, sier Carew.

-  Må ikke undervurderes

I bakhodet hadde han også kampen mot Bodø/Glimt på Aspmyra torsdag.

-  Ja, det er en viktig kamp, og jeg håper å få beina i orden igjen til da, sier Carew, som ikke vurderer Glimt-kampen som plankekjøring.

-  Vi skal slå dem, det skal vi, men vi må ikke undervurdere dem. Jeg prøver å overbevise gutta om at vi må spille hundre prosent der oppe.

-  Det er viktig for oss å få et godt resultat der. Vi er heldige som spiller borte først, så spiller vi den avgjørende kampen hjemme, sier Carew, som var uvitende om at tyrkerne hadde spioner på Ullevaal, hvor Glimt møtte Lyn, i går.

GUTTEN MED GULLSKOA: John Carew har nå fire fulltreffere på fire kamper, etter at han scoret to mål mot Sakaryaspor i går.