Scorer alltid etter pause

SOGNDAL (Dagbladet): - Vi storkoser oss på toppen, og skal gjøre denne herlige perioden så langvarig som mulig, smiler Glimt-kaptein og matchvinner Stig Johansen (29). Og helt typisk for årets Glimt-utgave: Begge scoringene kom etter pause.

Mål: 0-1 Stig Johansen (63),

0-2 Stig Johansen (69)

BB: Stig Johansen

- Det stemmer nok, det, at vi alltid scorer etter pause. Hvorfor? Nei, det aner jeg ikke. Men det spiller heller ingen rolle, gliser gårsdagens Glimt-helt som avgjorde kampen med scoring nummer to og tre for sesongen.

Men kaptein Johansen prøver ikke å skjule at han var veldig heldig som fikk notert seg for to nye nettkjenninger i gårsdagens tette og tøffe batalje på en veldig ujevn Fosshaugane-matte.

- Med skonummer 40 hadde jeg nok ikke nådd fram til å putte den første ballen i nettet. Heldigvis har jeg skonummer 42.

Stig Johansen var våkent frampå da SIL-back Robbie Russel og keeper Terje Skjeldestad misforsto hverandre. Og 29-åringen hadde akkurat lang nok tå til at han fikk pirket ballen over streken.

- Det var jo greit da at jeg fikk vise at jeg også kan lag «skikkelige mål», smiler Johansen om den som definitivt avgjorde kampen. En skikkelig perle.

- Jeg fikk nokså uforstyrret avansere langs 16-meteren og så åpningen og bare klinket ballen inn ved stanga. Herlig å se den feie inn, sier matc-vinneren som også scoret to ganger sist han var med Glimt i Sogndal. Og som hevder det er en stor glede å være kaptein for årets Glimt-utgave. - Hva som har skjedd med oss siden bunnstriden i fjor? Ikkje veldig mye. Men arbeidsmoralen i dette laget er helt enorm. Vi jobber for hverandre - virkelig jobber for hverandre og står på hele kampen, sier han.

- Det viktigste for oss nå, er å gjøre denne gode perioden så lang som mulig. Selvsagt er det moro å kose seg på toppen som vi nå gjør. Men vi vet at dette ikke nødvendigvis vil vare. Derfor må vi nyte øyeblikket, sier Johansen.

MATCHVINNER: Stig Johansen hadde all grunn til å smile etter kampen.