Scorer alltid i debuten

Tore André Flo gjorde som vanlig og scoret i debuten for Sunderland i går. Dermed sikret han poeng mot Manchester United. Dagbladet.no fulgte Premier League direkte. Les om kampene her!

Det har etter hvert blitt en vane for Tore André Flo å score i debuten for klubbene han har spilt i. Både i Tromsø, Brann, Chelsea og Rangers har Flo funnet nettmaskene i debuten.

I dag scoret stryningen på sin eneste sjanse i kampen. Jason McAteer gjorde hele forarbeidet foran målet, da han kom seg til to avslutninger uten å få ballen forbi Roy Carroll. Til slutt la McAteer til Flo, som dundret ballen i nettaket. Like etter ble Flo tatt av banen til stående applaus.

Flo var med fra start vel et døgn etter at han signerte kontrakten som bare i kjøpesum kostet Sunderland vel 70 millioner kroner.

Sammen med spisskollega Kevin Phillips møtte han er godt United-forsvar. Flo var lite involvert - før han reddet dagen for seg selv og tilhengerne.

Ryan Giggs trengte bare seks minutter på å skyte inn ledermålet. Ole Gunnar Solskjær vant en hodeduell, og ballen endte i føttene på Giggs som ikke feilet mot keeper Thomas Sørensen.

Roy Keane fortsetter med sin dustete oppførsel på banen. Nå fikk han rødt kort i sluttminuttet for å ha sendt albuen rett i ansiktet på sin irske landsmann McAteer. Det var åpenbart hevn for et fysisk og verbalt sammenstøt mellom de to noen minutter tidligere.

Solskjær forsinket? Flo scoret i debuten både for Chelsea og Rangers. Nå fikk han til det samme i sitt gjensyn med engelsk eliteserie. Flo må vente i halvannen uke før han får sjansen til å følge opp. Da venter bortekamp mot lokalrivalen Middlesbrough.

SCORET: Tore André Flo hadde en sjanse mot Manchester United og scoret på den. Her er Flo i duell med Roy Keane.