Scorer for klubben han ikke vil spille for

BRYNE (Dagbladet): Hvert minutt i Molde-drakta er gull verdt for André Schei Lindbæk. Han vil bort fra klubben, helst vil han bli proff i utlandet, men ingen klubber punger ut for en spiller som for det meste sitter på tribunen.

Diskutér Molde

I går fikk Schei Lindbæk omsider en kort opptreden i blått og hvitt, og scoret et vakkert mål. Men trener Gunder Bengtsson satser ikke på en spiller som ikke vil skrive ny kontrakt for Molde.

André Schei Lindbæk er frustrert og kontakten med trener Bengtsson er ikke den beste.

- Treneren snakker omtrent ikke med meg, sier Schei Lindbæk til Dagbladet.

- Føler du deg frosset ut av treneren?

- Han er vel profesjonell. Det er hans måte å være på. Men personlig foretrekker jeg en trener som kommuniserer bedre med spillerne. Jeg er innstilt på å yte mitt beste både på trening og i de minuttene jeg får på banen, sier Schei Lindbæk.

Han er ikke den eneste som ikke er på talefot med treneren. Bryne-utleide Roger Nilsen, skadet i går, sa at han ikke hadde snakket med Bengtsson det siste året, og mente han måtte bli overkjørt av bil for å få kontakt med treneren.

På hogget

Gunder Bengtsson avviser at han ikke prater med spillerne. - Av likeverdige spillere velger jeg selvsagt den som fortsatt vil spille for Molde, sier Bengtsson til Dagbladet.

Han kan ikke love Schei Lindbæk mer spilletid. Men uten Magne Hoseth i troppen, er det i hvert fall plass for Schei Lindbæk på benken. Men det er ikke nok for en spiller som fortsatt har ambisjoner.

- Helst vil jeg prøve meg i utlandet. Men jeg får ikke vist meg fram. Derfor må jeg vel senke lista og håpe på kontrakt med en brukbar klubb, sier Schei Lindbæk.

Grovjobb

I går var det spisskollega Bernt Hulsker som gjorde grovjobben for Molde. Allerede etter tre minutter viste han at det lønner seg å aldri gi opp en ball.

- Banen var humpete, derfor tok jeg en sjanse på tilbakespillet, forteller Hulsker.

I noen glimt viste han hva han kan. Men han misset også en sjanse aleine med keeper.

- Bernt har våknet ordentlig og har fått steget tilbake. Det er godt at han er i gang igjen, sier Bengtsson.

SCORET: Andre Schei Lindbæk vil bort fra Molde. I går fikk han noen få minutter i Moldedrakta, og scoret et flott mål. - Treneren snakker nesten ikke med meg, det er vanskelig å få vist seg fram når jeg nesten ikke får spilletid, sier Schei Lindbæk.