Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien:

- Scorer han i hver kamp, mister vi ham sikkert til sommeren

Bohinen om Kastrati.

EFFEKTIV: Flamur Kastrati har fått en pangstart på Sandefjord-karrieren. Han står med fire mål på fire kamper i Eliteserien. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix<div><br></div>
EFFEKTIV: Flamur Kastrati har fått en pangstart på Sandefjord-karrieren. Han står med fire mål på fire kamper i Eliteserien. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Vis mer

Flamur Kastrati står med fire mål på fire seriekamper. Sandefjord-trener Lars Bohinen tror spissen blir solgt i sommer om han opprettholder scoringsformen.

Bohinen hentet angriperen til klubben etter at opprykket til Eliteserien var i boks i fjor høst. Søndag scoret Kastrati igjen i Sandefjords 2-0-seier over Kristiansund.

– Fortsetter han å score i hver kamp, mister vi han sikkert i sommer. Men da får vi forhåpentligvis også erstattet ham. Uansett er det litt tidlig å snakke om nå, sier Bohinen til VG.

Kastrati slet med skader som Aalesund-spiller mot slutten av fjorårssesongen. Han har ingen umiddelbare tanker om å flytte på seg nå som han har fått braksuksess i ny klubb.

– Akkurat nå tenker jeg ikke på noen andre ting enn å gjøre det bra med Sandefjord. Vi har overrasket mange, og vist at vi har hjerte. Vi vinner dueller og løper de meterne som skal til for å overleve i denne ligaen, sier 25-åringen.

Sandefjord ligger på åttendeplass i Eliteserien med seks poeng.

(NTB)