- Scorer ikke på de enkle sjansene

Perry om Aafk-spissene.

(Dagbladet.no): Årets Tippeliga-sesong har vært variabel for Aalesund. Mot Stabæk i går ble det tap, og fire nye baklengsmål. 

Aafk har tidvis spilt på høyde med motstanderen, men sliter med å få mål på sjansene sine, mener trener Per Joar Hansen. 

- I de fleste kampene har vi vært like gode som motstanderen, men sliter når vi skal sette ballen i mål. Jeg konstaterer at spissene våre kommer til store sjanser, sier Perry til Dagbladet.no.

Ifølge den tidligere RBK-treneren har Aafk-spissene en tendens til å score på det som i utgangspunktet ikke regnes som målsjanser.

- Det er positivt, selv om jeg gjerne skulle ønsket at de satte de enkle sjansene. Til nå har vi scoret flere i vanskelige situasjoner, enn vi har scoret på enkle muligheter, sier treneren.

Når høstsesongen starter kan det bli mer nettsus for Aafk. 1.juli er svenske Jeffrey Aubynn spilleklar. Det samme gjelder brasilianske Diego Silva. 

Perry gleder seg til økt konkurranse i Aafk.

- Jefferey er mer tilrettelegger, og har en veldig følsom venstrefot. Han ligner litt på Raymond Kvisvik. Diego Silva er mer en spiss av den typen som liker seg innenfor 16-meteren, sier Perry.

FRUSTRERT: Per Joar Hansen mener Aafk er spillemessig på høyde, men sliter med å sette sjansene i avgjørende situasjoner. Foto: Erlend Aas, Scanpix
FRUSTRERT: Per Joar Hansen mener Aafk er spillemessig på høyde, men sliter med å sette sjansene i avgjørende situasjoner. Foto: Erlend Aas, Scanpix Vis mer
- Scorer ikke på de enkle sjansene
KLAR TIL HØSTEN: Jeffrey Aubynn har skrevet under for et halvt år med Aafk. Han kan forlate klubben vederlagsfritt hvis det blir nedrykk.