Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scorer og scorer

STAVANGER (Dagbladet): Viking- Molde 0- 1. Urokråka Bernt Hulsker bøtter inn poeng for Molde, men er også trener Erik Brakstads hodebry: - Dumt og urutinert, tordner Brakstad etter at Hulsker løp etter dommeren og snakket seg til sitt femte gule kort...

- Det kokte vel litt i hodet mitt, medgir Hulsker. Sist helg kjeftet han også på dommeren i Haugesund, og ble straffet med gult kort. I Stavanger i går viste Molde-sjef Brakstad tydelig hva han mente om Hulskers stadige oppgjør med dommeren.

Treneren snudde seg mot Molde-boksen og kastet tyggisen det han maktet inn i glassburet.

Bernt Hulsker er likevel en spiller enhver trener må ønske seg. Et kjapt rykk, godt hodespill, avansert teknikk - en uslepen diamant. Han har kommet effektivt tilbake etter øl-straffen og er blitt en publikumsfrier.

- Bernt skal ikke springe etter dommeren, det har vi snakket om. Likevel gjør han det og får kortet, huff, sukker trener Brakstad overfor Dagbladet.

Viking uten glød

I går var Molde mer effektive enn Viking, som manglet spillepunktet Rikardur Dadason på topp. Og når Erik Nevland og Erik Fuglestad synker til middelmådigheter, har ikke Viking mye å by på.

- Topplagene vinner jevnt, vi vinner og taper annenhver gang. Nå er jeg glad for at det snart er slutt, sier Viking-keeper Lars Gaute Bø, som legger opp etter sesongen og blir salgssjef i et offshoreselskap.

Mange mente at Bø i går burde ha avverget Hulskers scoring. Molde-spilleren kom høyest på et innlegg, men Bø avviser at han gjorde en tabbe.

- Spilleren på flanken gjorde ikke jobben sin, og jeg konsentrerte meg om Molde-spillerne foran meg, sier Bø til Dagbladet.

Bernt Hulsker mener at keeperen kanskje burde ha fått en hånd på ballen før den traff hans egen pannebrask.

Molde-spissen hadde flere sjanser i andre omgang, og burde nok ha fått den straffen han påberopte seg.

Berg Hestad vil bort

Erik Brakstad var glad for at Molde endelig klarte å holde nullen.

- Vi var litt rufsete, men ble mer pasningssikre og vant kontrollen ut over i kampen, sier Brakstad.

Moldes midtbane, med Daniel Berg Hestad, Karl Oskar Fjørtoft og ikke minst Odd Inge Olsen, var uhyre sterk i Stavanger. Berg Hestad har tjent Molde i snart en generasjon og begynner å gå lei.

- Nå er det kanskje fornuftig å prøve en annen plass, det hadde vært deilig å komme ut, sier Molde-spilleren, som er åpen for tilbud fra en annen klubb.

- Men først skal vi ta medalje og vinne cupen, gliser midtbanesliteren.

STOR I KJEFTEN: Bernt Hulsker er gull verdt for Molde, men bør passe munnen sin.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media