Scorer på bestilling

BODØ (Dagbladet): Bodø/Glimt-Brann 2- 2. Raymond Kvisvik jubler etter sitt fjerde mål for Brann på tre kamper. Han scorer på bestilling, og får mye av æren for at Brann nå ser ut til å ha snudd trenden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg ser ikke bort ifra at Kvisviks inntreden i Brann har hatt vel så stor betydning for at vi har snudd den negative trenden, som det at jeg og Kjell Tennfjord byttet jobb i klubben, sier Brann-trener Harald Aabrekk.

Friskt pust

Kvisvik har blåst liv i Brann. Scoringene er sjølsagt hans viktigste bidrag, men også innstillingen blir satt pris på:

- Hans to mål her i Bodø viser hvor viktig han er for oss på banen, men jeg vil hevde at han er minst like viktig utenfor banen, også. Han har satt fotballen i et perspektiv jeg liker, nemlig at det skal være trivsel og glede på banen. Det var viktig for oss i den situasjonen vi var i, sier Aabrekk.

- Blemme

Men i går handlet det mest om Raymond Kvisvik: Han ga Brann ledelsen to ganger.

Andre gang ble keeper Clas Guttulsrød stående passivt på streken, og det ble enkelt for Kvisvik. Det første skuddet traff riktignok tverrliggeren, men han tok vare på den andre muligheten.

- Det var ei skikkelig blemme av Clas. Jeg glemte å mobbe ham for det, sier Kvisvik, som kjenner Glimt-keeperen godt. Begge er fra Moss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer