PUSSIG SITUASJON: Dommer Michael Jones valgte å annulere målet Norwich scoret mens Alexander Tettey lå nede med skade. Keeper kastet ballen over sidelinjen, men Norwich-spillerne tok innkast og satte i gang et angrep - og scoret. Det hele ble en bisarr situasjon. Foto:AFP PHOTO/CARL COURT
PUSSIG SITUASJON: Dommer Michael Jones valgte å annulere målet Norwich scoret mens Alexander Tettey lå nede med skade. Keeper kastet ballen over sidelinjen, men Norwich-spillerne tok innkast og satte i gang et angrep - og scoret. Det hele ble en bisarr situasjon. Foto:AFP PHOTO/CARL COURTVis mer

Scoret da Tettey lå nede med skade - men dommeren annulerte målet

Pussig situasjon i oppgjøret mellom Norwich og Cardiff.

Det endte 0-0 mellom Norwich og Cardiff, men kampen vil likevel bli husket for hjemmelagets annullerte mål på overtid.

Det var da norske Alexander Tettey lå nede med skade i tilleggstiden at Cardiffs keeper David Marshall kastet ballen ut over sidelinjen.

Norwich-spissen Ricky van Wolfswinkel så ut til å skulle kaste ballen tilbake til keeper, men kastet i stedet til Leroy Fer. Nederlenderen satte ballen i det tomme målet, og da tente Cardiff-spillerne på alle plugger.

Flere løp bort og regelrett angrep Fer, som ikke akkurat kommer til å vinne noen fair play-pris med det første.

Etter litt betenkningstid valgte dommer Mike Jones å annullere målet for usportslig oppførsel. For det fikk han ros fra Coventry-manager Malky Mackay.

— Sunn fornuft seiret til slutt. Noen ganger må det brukes når reglene ikke strekker til. Det handler om ligaens rykte, og dommeren gjorde det i dag, sa han.

Norwich-manager Chris Hughton og hans assistent Colin Calderwood sa begge til Mackay at de ville latt Cardiff score dersom målet hadde blitt tellende.

— Colin og Chris kom umiddelbart bort til meg og sa at de ville latt oss spasere ballen i mål om 1-0 hadde blitt stående, men det er bedre slik det ble. Det var ganske opphetet på banen, men helt rolig på benkene, sa Mackay.

(NTB)