Scoret flere mål på 19 minutter enn på de ti første kampene

Enorm Stabæk-opptur mot LSK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD (Dagbladet): Stabæk - Lillestrøm 4-1.

Ett poeng på de ti første kampene, tre scoringer, og trener Petter Belsvik hadde omtrent begynt å omtale nedrykk som noe helt akseptabelt.

Legg til et år med økonomisk krise, Gunnarsson-saken og Tor-Marius Gromstads begravelse bare noen dager unna, og du skjønner hvilken opptur Belsvik og resten av Stabæk fikk på Nadderud i kveld.

For hjemmelaget sjokkerte Lillestrøm med fire mål før 18 minutter var spilt, herjet til tider med gjestene, og tok sin første trepoenger for året på en måte som var et tippeligalag verdig og, vel så det.

Så gjenstår det å se hva dette gjør med Stabæk-høsten til slutt, men det er lenge siden det har vært så god stemning på Nadderud som i kveld.

- Det er en sinnssyk følelse. Vi har vært så nærme, bare manglet den siste tredelen. Men i dag satt alt, sier førstemålsscorer Torstein Andersen Aase.

Scoret for Gromstad Han mener en kveld som dette betyr utrolig mye etter det som har skjedd klubben de siste dagene. Målet sitt dediserer han til Tor-Marius Gromstad.

- Mitt mål var for Tor-Marius. Det betydde så sinnssykt mye. Man er trist for at han ikke kan være her, så er man glad for at vi klarer å prestere likevel, sier Aase til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer