Scoret fra avspark - for andre gang!

- Jeg gjør det bare når jeg vet det går.

(Dagbladet): I juni i fjor fikk FC Show-spiller Daniel Håland mye oppmerksomhet for sin scoring i oppgjøret mellom FC Show og Hana i fjerdedivisjon, da han scoret fra avspark.

I kveld gjorde han det samme igjen, denne gangen mot Forus og Gausel.

Tok sjansen Forus og Gausel hadde akkurat scoret 2-2 da Håland bestemte seg for å repetere bragden fra i fjor.

- Han har gjort det før og. Det er helt sykt. Motstanderen utliknet til 2-2 med fem minutter igjen. Så gjør han det på avsparket, sier Øyvind Sørensen, primusmotor i FC Show.

Han sier at målet om Champions League kommer nærmere og nærmere når klubben har slike showspillere, men presiserer at Daniel Håland er ikke til salgs.

- Denne gangen hadde jeg planlagt det, og da vi skulle ta avspark sa jeg fra at de hadde en juniorkeeper i mål, som ikke sto så langt inn mot mål. Da sa jeg at jeg fikk prøve, og der lå han, sier Håland til Dagbladet.

- Forhåpentligvis får jeg gjort det flere ganger. Det var et bedre skudd denne gangen enn i fjor.

Men etter at han nå har gjort det to ganger er det nok enda flere motstanderlag som tar forholdsregler når de møter FC Show og ser at det er Håland som skal ta avspark.

- De vet det fra før, det er en del som har lagt merke til det, og som har sagt fra til keeperen at de må passe på meg, i tilfelle jeg prøver å skyte, sier Håland.

Sitter hver gang Det er ett år siden han scoret på avspark første gangen, og har ikke hatt noen mislykkede forsøk.

- Jeg prøver bare når det går, det er det som er stilen min, sier han.

Hålands scoring ble avgjørende, og FC Show vant kampen 3-2 i fjerdedivisjon andre avdeling.

• FC Show har forøvrig vunnet Klubben i mitt hjerte flere ganger.

MATCHVINNER: For andre gang scoret Daniel Håland på avspark, og FC Show Siddis vant kampen mot Forus og Gausel 3-2 i fjerdedivisjon. Foto: Privat
MATCHVINNER: For andre gang scoret Daniel Håland på avspark, og FC Show Siddis vant kampen mot Forus og Gausel 3-2 i fjerdedivisjon. Foto: Privat Vis mer