Scoret hattrick før han plantet albuen i motspiller

Hugo Almeida både helt og skurk for Werder Bremen.

MISTET HODET: Tremålsscorer Hugo Almedia sier han hadde blitt sparket hele kampen, da han slutt valgte å ta igjen. Det endte med rødt kort etter en albue i fleisen på Carlos Zambrano. Foto:      AFP PHOTO
MISTET HODET: Tremålsscorer Hugo Almedia sier han hadde blitt sparket hele kampen, da han slutt valgte å ta igjen. Det endte med rødt kort etter en albue i fleisen på Carlos Zambrano. Foto: AFP PHOTOVis mer

Werder Bremen-spiss Hugo Almeida ble først helt da han sikret hjemmeseier med hattrick mot St. Pauli. Deretter ble han den store skurken da han plantet en albue i Carlos Zambrano.

Kampen var bare 52 sekunder gammel da Almeida sendte Werder Bremen i føringen. Det var klubbens første mål på seks kamper og ble starten på lagets første seier på de siste fem i serien.

20 minutter senere var Almeida på farten igjen. Grønntrøyene kontret etter en St. Pauli-corner. Marko Marin serverte portugiseren, som fant nettmaskene på ny.

2-0 sto seg til pause, men Almeida var ikke ferdig med det. I det 64 minuttet fikk han en stikker som han satte sikkert forbi bortelagets målvakt Thomas Kessler.

Mistet hodet
Men selv om Almeida på egen hånd snudde lykken for Werder Bremen, er det kanskje ikke hattricket han vil bli husket best for. Ti minutter før slutt lot han seg provosere av Carlos Zambrano og satte en albue i St. Pauli-stopperen. Dommeren hentet umiddelbart fram det røde kortet til Almeida.

- Jeg beklager det jeg gjorde. Jeg var blitt sparket hele kampen og mistet hodet. Det burde ikke hendt, og jeg sier unnskyld til alle, sa Almeida.

I det siste minuttet av ordinær tid ble også St. Pauli redusert til ti mann. Markus Thorandt ble utvist etter en hard takling av Torsten Frings.

Heldig Podolski
3-0-seieren ble en real opptur for Werder Bremen, som ligger på 11.-plass i tysk Bundesliga etter 14 serierunder.

Svakt av Köln I søndagens siste kamp greide Köln bare 1-1 hjemme mot Wolfsburg, og laget er fortsatt under nedrykksstreken. Ikke bare det, Lukas Podolski var heldig som ikke ble utvist da han sparket Edin Dzeko i magen.

- Jeg godtar at jeg kunne blitt utvist for det, men jeg prøvde ikke å skade ham, påsto Podolski.

Milivoje Novakovic sendte Köln i ledelsen, men innbytter Cicero ga gjestene poeng med et spektakulært brassespark i det 81. minutt.

ØDELA EGEN FESTKVELD: Hugo Almedia feirer Werder Bremens tredje mål. Foto: (AP Photo/dapd David Hecker)
ØDELA EGEN FESTKVELD: Hugo Almedia feirer Werder Bremens tredje mål. Foto: (AP Photo/dapd David Hecker) Vis mer