Mushaga Bakengas første scoring for Ranheim

Scoret i debuten

Mushaga Bakenga trengte bare drøye 30 minutter for Ranheim før han satte inn sin første scoring for klubben. Eliteserieoppgjøret mot Viking endte 2-2 søndag.

I Ranheim: Søndag spilte Mushaga Bakenga sin første kamp for trønderklubben. Foto: Rune Stoltz Bertinussen
I Ranheim: Søndag spilte Mushaga Bakenga sin første kamp for trønderklubben. Foto: Rune Stoltz Bertinussen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ranheim var uhyre effektive da lagene møttes i april. Da scoret trønderne på fem av sine seks avslutninger på mål og vant 5-2. Like effektive var de ikke søndag, selv om de fikk hull på byllen på tampen.

Viking skapte mest i den første omgangen, men verken Zlatko Tripic eller Tommy Høiland klarte å overliste Even Barli i Ranheim-målet. Også Mads Reginiussen var farlig frempå, men klarte ikke score etter halvtimen spilt.

Like etter pause tok hjemmelaget ledelsen. Tripic kom seg ned til dødlinjen og slo inn i boks. På åtte meter prikket Kristian Thorstvedt inn 1-0.

Bare fire minutter senere var Ranheim centimeter unna å utligne. Etter en corner stanget midtstopper Ivar Furu ballen rett i tverrliggeren fra tre meter.

Mot spillets gang økte Viking like etter, og igjen var det Tripic som fant Thorstvedt. Kapteinen slo inn i boks og fant lysluggen, som dro ballen lekkert forbi Furu og satte den iskaldt i hjørnet. Det var ungguttens åttende scoring for sesongen.

Ola Solbakken reduserte for gjestene med seks minutter igjen etter målgivende pasning av innbytter Mushaga Bakenga. Han fikk sine første minutter for Ranheim da han kom inn etter 58 minutter. Bakenga er på lån fra Tromsø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer