SEIERSMÅLET: Emmanuel Adebayor (t.v) la pasningen da Mario Balotelli debuterte som matchvinner for Manchester City i Romania. Foto: EPA/ALIM MATEI
SEIERSMÅLET: Emmanuel Adebayor (t.v) la pasningen da Mario Balotelli debuterte som matchvinner for Manchester City i Romania. Foto: EPA/ALIM MATEIVis mer

Scoret, kranglet heftig og ble kneskadd

Mancini advarer Super-Mario.

|||(Dagbladet): Timisoara - Manchester C 0-1.

«Gal og genial» - slik ble Mario Balotelli omtalt av Serie A-kjennere før han fikk sin overgang fra Inter til Manchester City.

I går debuterte den 20-årige angriperen for City, mot Timisoara i Europa League-kvaliken.

Han breisidet inn seiersmålet for City etter 15 minutter på banen, men det som skjedde etterpå fikk manager Roberto Mancini til å rynke pannen.

Italia-spissen reagerte nemlig i overkant aggressivt på en takling fra Dan Alexa. Tydelig rasende gikk Balotelli tett på ansiktet til Timisoara-kapteinen.

Sinnet ble belønnet med et gult kort fra dommeren.

- Vi må jobbe med ham når det gjelder slikt, for det blir annerledes for ham i Premier League enn i Italia, sier Mancini til The Guardian.

På overtid ble Balotelli liggende etter en takling. Båre ble tilkalt, men spissen klarte å hinke av banen selv, før kneet ble bandasjert. Mancini er ikke veldig bekymret.

- Vi tror ikke det er alvorlig. Det var mest sannsynlig bare et spark, men det ikke noe problem, sier Mancini til Daily Telegraph.

Balotelli var nær flere nettkjenninger som reserve, han spilte totalt 33 minutter.

- Han hadde en flott debut, og jeg tror ikke dette blir den eneste gangen vi får se ham gjøre slikt. Jeg er virkelig glad for at han scoret. Han er en god spiller, og husk på at dette er første gang han spiller med laget, sier Mancini.

Balotelli fikk plassen på venstrekanten i angrepet.

- Det er viktig at han blir kjent med sine nye lagkamerater, og når han gjør det kommer han til å bli bedre. Vi får se flere mål fra ham, sier Mancini.

VIL SCORE MÅL: Roberto Mancini viste stolt fram sitt 220-millionerskjøp tirsdag. City-manageren vil jobbe med 20-åringens sinneproblemer. Foto: AP/Tim Hales
VIL SCORE MÅL: Roberto Mancini viste stolt fram sitt 220-millionerskjøp tirsdag. City-manageren vil jobbe med 20-åringens sinneproblemer. Foto: AP/Tim Hales Vis mer