Caroline Graham Hansen:

Scoret og assisterte i debuten

Caroline Graham Hansen og Barcelona vant 9-1 i serieåpningen.

IMPONERTE: Caroline Graham Hansen imponerte i sin offisielle Barcelona-debut. Foto: REUTERS / Albert Gea / NTB Scanpix
IMPONERTE: Caroline Graham Hansen imponerte i sin offisielle Barcelona-debut. Foto: REUTERS / Albert Gea / NTB ScanpixVis mer

Det ble lekestue på den nylig ferdigstilte arenaen Estadi Johan Cruyff. Der fikk de oppmøtte se Caroline Graham Hansen få en drømmedebut for Barcelona etter at hun ble klar for klubben i sommer.

Da stillingen sto 5-1 til Barcelona fikk Graham Hansen en flott ball inn langs bakken, og nordmannen hadde en enkel jobb da hun satte ballen i det åpne målet.

Lekestua bare fortsatte og fortsatte, og Barcelonas damelag ga seg ikke før det sto 9-1 på resultattavla. Det var CD Tacón som var de stakkars ofrene for Barcelonas briljans.

Tacón er heller ikke hvilket som helst lag. Dette er et Madrid-basert lag som fra neste sesong skal hete Real Madrid og dermed være storklubbens damelag.

I tillegg til scoringa, fikk også Graham Hansen en assist i hennes første seriekamp for klubben. Det var fem minutter før hvilen at 24-åringen serverte Mariona. På det tidspunktet var stillingen 4-0.

Her er assisten til Graham Hansen:

I tillegg til scoringen og assisten viste hun også tegn til ballkontroll som hører hjemme i klubber som Barcelona.

Om ikke lenge skal Barcelona og Graham Hansen også ut i Champions League. De møter Juventus allerede neste uke.

Det blir også spennende å se om den norske jenta kan bidra til et seriegull i Catalonia. De har endt på andreplass i serien de fire siste åra.