Scoret og ble utvist

John Carew kom inn i det 64. minutt og sikret Roma seriefinale mot Milan neste helg. Tre minutter seinere ble han utvist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I én time og fire minutter var John Carew plassert på benken av Roma-Sjef Fabio Capello. Etter fire minutter med gress under føttene var nordmannen tilbake i garderoben. Da hadde han rukket både å score, krangle og få rødt kort.

- Det var godt utnyttede minutter det, sier John Carew til Dagbladet, og tenker nok først og fremst på scoringen.

- Jeg hadde ikke vært på banen ett minutt engang da jeg fikk et innlegg, dempet ballen og skøt i nettaket fra litt innenfor 16-meteren, forteller han.

- Dyttet

Målet sendte Roma opp i 2- 0-ledelse og punkterte kampen, men gleden varte ikke lenge for Carew.

Tre minutter senere felte han chileneren Jorge Vargas. Empoli-spilleren tok igjen, og dommeren sendte både Vargas og Carew i dusjen.

- Jeg skjermet ballen for Totti, Vargas datt og sparket litt etter meg da han datt i bakken. Jeg snudde meg og så han komme mot meg, og dyttet han litt. Det var en merkelig situasjon der vi knapt burde hatt gult kort engang. Da ble det bare fire minutter, i stedet for en halvtime - som det burde ha vært, sier Carew.

Dermed går han også glipp av det som blir seriefinalen i Italiensk fotball på San Siro neste helg. For etter at Milan bare greide 0- 0 borte mot Udinese i går, skiller det bare seks poeng mellom de to lagene med tre kamper igjen å spille.

- Bittert

- Det er bittert å gå glipp av seriefinalen, men vi har fått fornyet tro på å klare å ta gullet. Vinner vi mot Milan skiller det bare tre poeng, og de har igjen både Reggina og Brescia som begge kjemper for å unngå nedrykk og får tøff motstand.

- Så nå tror dere at det blir gull til Roma?

- I Milan tror de at de vil klare det, vi har troa på at vi kanskje kan klare det. Skjønner du? Det er en viss forskjell her, sier Carew og ler.

Francesco Totti dominerte igjen. I går scoret han to ganger.

HEDRET:</B> Etter ett minutt var Carew helt. Tre minutter senere ble han vist av banen med rødt kort.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer