Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scoret og tapte - kan ha vært Odd-farvel

Torgeir Børven scoret på straffe for Odd i serieåpningen mot nyopprykkede Sandefjord, men han kan forsvinne til Rosenborg etter 1-2-nederlaget tirsdag.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Angriperen hadde en bra sjanse underveis, men den ble misbrukt etter snaut 70 minutter. Så kom målet på straffe på overtid.

Sandefjord tok ledelsen med en heading etter 84 minutter. Zé Eduardo var tøff på en corner og scoret. På overtid gjorde Sivert Gussiås 2-0. Begge målscorerne var innbyttere.

Kort før avspark meldte avisene Varden og Telemarksavisa at Børven har sagt ja til Rosenborg og siterte «ikke navngitte kilder». Spissen har kontrakt med Odd til 31. juli, men han kan forsvinne til RBK før det om klubbene blir enige om en overgangssum.

BØRVEN: Torgeir Børven skal være på vei til Rosenborg, og det hadde en av Sandefjords spillere fått med seg... Vis mer

Etterlengtet

Odd kom til kampen med elleve seirer og tre uavgjorte på 14 kamper mot Sandefjord i Eliteserien. Det var svært varmt i Skien, og spillerne virket delvis preget av det. Odd var med i kampen om bronsemedaljen lenge i fjor.

Flere fotballeksperter mener laget får en veldig tøff sesong i år.

Sandefjord hadde sju tap på sju kamper i Skien i den norske eliteserien før tirsdagens kamp, men denne gangen kom vestfoldingene unna tap og fikk tre kjærkomne poeng med hjem.

Dårlig start

Odd startet sesongen med ny hovedtrener på benken for første gang på tolv år. Jan Frode Nornes overtok etter Dag-Eilev Fagermo i vinter. Nornes fikk en svært skuffende start som sjef. Odd skapte svært lite, og uten Børven i stallen framover vil det bety utfordringer for telemarkingene.

Børven startet for Odd tross den pågående prosessen rundt en sannsynlig overgang til RBK. Han scoret 21 mål på 30 seriekamper i fjor i Odd.

Odd fortsetter serien med bortekamp søndag. Den går i Drammen mot Strømsgodset.

Sandefjord får fordel av hjemmebane mot Start samme dag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!