Scoret på autopilot

LONDON: FA-cupen 3. runde: Fulham- Manchester United 1- 2. Fotballens uutholdelige urettferdighet seiret igjen. Solskjær og Sheringham jublet da United gikk videre i FA-cupen. Dessverre, for Fulham. Som skulle ha vunnet. Er det mulig å anmelde United til domstolen i Haag?

Men, før vi stempler brevet til Nederland modererer vi oss. For å tekkes dem med norske interesser. Ole Gunnar Solskjær - med eller uten sponsorkontrakt - er god nok for ethvert landslag. Det viste han flere ganger, men mest etter sju minutter. Da scoret han på autopilot.

- Det var ikke en halvsjanse, det var ingenting. Han fikk ballen og fant en åpning, ekstreme kvaliteter, sa en opphisset Andy Gray på Sky Sports. Gray veit hva han snakker om.

Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med målet, men ville ikke skru på skryteknappen.

- Fint at Teddy er tilbake, sa Solskjær isteden om mannen som scoret målet som ga seier.

Uniteds nordmann på topp ble rost fordi han er så effektiv. Ole Gunnar valgte å være beskjeden i det tilfellet også.

- Først og fremst er jeg fornøyd med at vi gikk videre, sier Solskjær til Dagbladet.

- Å score er alltid veldig bra. Jeg hadde i tillegg et par gode forsøk i andre omgang, men jeg er aldri helt fornøyd så lenge de ikke går over streken, sier.

- Påvirket av peset de siste dagene?

- Det har jeg ikke tenkt på. Det er å spille fotball jeg kan. Det andre er uvesentlig. Jeg konsentrerer meg om fotballen.

Misser

Kristiansunderen var imponert over Fulham.

- Jeg syntes vi åpnet kampen bra og da jeg fikk satt inn 1- 0 allerede etter åtte minutters spill, trodde jeg kanskje at det skulle roe seg litt. Men Fulham kom sterkt tilbake og viste at de har et meget godt lag med mange spennende spillere, skriver Solskjær på sin hjemmeside.

Det var flere enn Solskjær som markerte seg på Craven Cottage i går. De kom fra hjemmelaget.

Louis Saha og Luis Boa Morte vil vi garantert høre mer om i framtida.

For, allerede neste Premier League-sesong kan Boa Morte og Saha komme til å skape mayhem i ethvert forsvar.

Brødrene Neville - som i går spilte mest med utsiden av hodet - kan skrive under. Begge hadde en skral dag på jobben. Vel, de holdt Louis og Luis akkurat passe unna. Sånn er fotballen.

United viste at et kvalitetslag, som spiller uten kjente kvaliteter, har et solid immunforsvar.

Sengeliggende har laget flaksen, maskintrøkket og rutinen. Også på dager som står i motstandernes tegn. Det var nesten så Alex Ferguson sa...«Dessverre, så gikk vi videre.»

Ole og 15 minutter

- Etter at Solskjær hadde åpnet med å score et mål ut av ingenting, så var vi bra i cirka femten minutter, men etter det var Fulham over oss. Jeg var aldri komfortabel da det sto 1- 1, sier en meget glad Alex Ferguson etter kampen.

Det er sjelden vi har sett skotten smile så bredt. I brevet til Haag skal det for ordens skyld stå: - Vi var sterkere i 2.omgang, sier Ferguson.

Men, Fulhams manager Jean Tigana, så et hjemmelag som burde ha vært tre mål foran. Før pause.

- Jeg er skuffet over at vi ikke gikk videre, men vi har fortsatt noe å lære. Du gir ikke bort ballen når motstanderen heter Manchester United, sier Tigana.

<B>I MÅLFORM:</B> Ole Gunnar Solskjær har grepet spiss-sjansen de siste ukene. I går ble det scoring igjen. - Først og fremst er jeg fornøyd med at vi går videre, sa Solskjær til Dagbladet etter cupseieren mot Fulham.