Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

— Scoret på instinkt

MANCHESTER: Manchester United-Olympiakos 3-0. United er videre i Champions League mye takket være Ole Gunnar Solskjærs nådegave, superinnbytter og kanonmål. Hva gjør en norsk helt etterpå? Jo, sparker ball med sønnen Noah (1).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barneombudet må ikke få panikk sjøl om vi snakker sein kveld, sønner av fotballproffer har lov til å tøye søvngrensene.

- Jeg har litt dårlig tid akkurat nå fordi det er en liten gutt som venter på meg, sa Ole Gunnar da vi traff ham etter nok en jubelkamp, nok et viktig reservemål.

Solskjær gjorde en heller svak kamp fra start lørdag, men det var glemt av alle. Igjen var det Ole Gunnar United-fansen sang om. Nordmannen er allerede sikret plass i de røde historiebøkene. I går kveld skrev han inn noen linjer til da han fikk drøye 15 minutter på stillingen null- null.

Uniteds van Nistelrooy hadde brent en straffe, og United var på desperat jakt etter mål for å komme seg videre i Champions League.

Superreserven

Sir Alex Ferguson tok da i bruk et velkjent angrepsvåpen, The Norwegian. Grekerne bak oss stønnet.

- Vi hadde kontroll, så det var bare om å gjøre å få hull på byllen, som det vel heter, sier Solskjær.

- Men det er vel fortsatt spesielt å komme innpå og få den første, den viktige?

- Det er helt klart, men det er jobben min, da. Så sånn sett spiller det ingen rolle om jeg spiller et kvarter eller hele kampen, sier Ole Gunnar da en annen liten gutt har fått løyve til å være oppe seint, David Beckham rusler forbi med Brooklyn på armen. Champions Miniputtleague.

Roser van Nistelrooy

Ole står ved siden av Ruud van Nistelrooy, som vi sjelden har sett bedre.

Nederlenderen snakker om at det nok blir en stund til han får lov til å ta straffespark igjen ettersom han misset. Ole roser van the Man.

- Han som står ved siden av meg nå, spilte en utrolig god kamp, det var virkelig fortjent at han også scoret, sier Ole, som takker Ruud for forarbeidet 1- 0. 11 minutter før slutt. Van Nistelrooy øyhoppet nemlig mellom greske forsvarere, før Ole fikk ballen servert.

- Jeg visste at jeg ikke var offside. Det så jeg, og da jeg fikk ballen, var det ikke tid til å tenke. Det var bare for meg å unngå å treffe keepere. Tenkingen gjør du før kampen og mens du varmer opp, det er da du tenker at hvis jeg får sjansen så skal jeg gjøre jobben min. Det gjorde jeg.

- Noen spesielle beskjeder fra Ferguson før du kom utpå?- Nei, dette har vi gjort så mange ganger at det er bare å komme utpå og gjøre en best mulig jobb, sier Solskjær.

- Og det vanlige spørsmålet, deg og superreservestemplet, kommentar?

- Det er sånn det er, jeg har vel vært litt for mye reserve kanskje, men for meg er det viktigst å gjøre min jobb når jeg får sjansen.

SUPERRESERVEN: Ole Gunnar Solskjær feirer sammen med Juan Veron og Ryan Giggs.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!