Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scoret på volley fra 50 meter

- Det Dejan Stankovic prøver på er galskap.

DRØMMETREFF: Stankovics fikk drømmetreff fra 50 meter. Ballen flyr over alt og alle og direkte i mål - uten å treffe bakken. Foto: AP Photo/Luca Bruno/Scanpix
DRØMMETREFF: Stankovics fikk drømmetreff fra 50 meter. Ballen flyr over alt og alle og direkte i mål - uten å treffe bakken. Foto: AP Photo/Luca Bruno/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Inter tok imot Schalke i kvartfinalen i Champions League i kveld.

Allerede etter 24 sekunder kom et mål som fort blir årets mål i Europa.

En langpasning i retning Diego Milito ble klarert med hodet av Schalke-keeper Manuel Neuer utenfor 16-meteren. Ballen datt ned inne i midtsirkelen hos Dejan Stankovic.

Serberen så målet sto åpent og klemte til på hel volley. Ballen gikk i nydelig bue over Neuer og gikk rett i mål, uten å være i bakken. En blanding mellom David Beckhams mål fra midtbanen for Man Utd mot Wimbledon og Zinedine Zidanes volleyscoring i CL-finalen i 2003.

- Det er galskap å prøve, men han gjør det og treffer, sier Viasat-ekspert Erik Solér.

Målet kan forøvrig sees her.

Drømmestarten etter 24 sekunder la grunnlaget for en fotballkamp av de sjeldne. Første omgang var en nervekrig der Inter førte, men Schalke utrolig nok klarte å utligne to ganger.

I andre omgang raknet det imidlertid fullstendig for Inter, som kom rett fra 3-0-tap i derbyet mot AC Milan.

Først satte superveteran Raul inn 3-2, før det bare rant inn og det stoppet ikke før det sto 5-2.

Regjerende mester Inter var bunnsolide under José Mourinho i fjor, men er det laget som har sluppet inn flest mål i årets turnering. Schalke er på god vei mot semifinale, der møter de vinneren av Chelsea og Manchester United.

19 år gamle Joel Matip fra Kamerun scoret utligningsmålet til 1-1 og var naturlig nok høyt oppe etter kampen.

- Jeg er litt overrasket over at vi vant 5-2, ingen hadde trodd det på forhånd. Vi spilte en bra kamp, men jeg tror ikke Inter hadde sin beste kamp. Tilslutt er det bare resultatet som teller, sa Matip, som også kunne forsikre oss om at han er veldig glad etter sitt første mål i Champions League.

Schalke sliter tungt i hjemlig serie og sparket nylig treneren sin. I Champions League gjør de imidlertid sin beste sesong.

TIDENES BESTE? Flere nevner målet som et av de flotteste i Champions League-historien. Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Scanpix
TIDENES BESTE? Flere nevner målet som et av de flotteste i Champions League-historien. Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media