Scoring, men ikke VM-snakk

DRAMMEN (Dagbladet): Han hoppet høyest, vant det som var i lufta og fikk med seg en scoring i sesongdebuten. Men det er langt til Frankrike, og han har dårlig tid. - Jeg tror ikke det er så lurt av meg å snakke om VM, sier Jostein Flo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Foreløpig er det ingen grunn for Drillo til å tenke VM-tanker om store-Flo heller. For Jostein har ikke spilt fotballkamp siden cupfinalen i november. Det så alle som var på Marienlyst torsdag.

- Det var litt for dårlig over hele fjøla, både for meg og laget, sier Jostein - etter torsdagsmøtet med et kriminelt effektivt Viking-lag.

Positivt

Men et par oppmuntrende ting kan både Jostein, Drillo og Godset-trener Dag Vidar Kristoffersen ta med seg på fotball-veien:

  • Flo kjente minimalt til den opererte tåa som har gjort ham best uten ball i hele vinter.
  • Flo er fortsatt norsk konge i lufta. Satsfoten er riktignok ute av trening, men ikke verre enn at han vant de luftduellene han deltok i. En av dem førte til Strømsgodsets trøstemål etter en scoring fra Flo-læreboka.

Dårlig
innsats

Men de øvrige fotball-ferdighetene til Flo har ikke våknet helt etter vinterdvalen. Derfor likner ikke Jostein på noen Drillos-mann ennå. Han har ikke særlig mye tid å bli det på, heller.

- Jeg vil ikke snakke om VM. Det er det andre som bestemmer over. Jeg er først og fremst Strømsgodset-spiller, og må sørge for å komme i form igjen så jeg kan gjøre mitt beste for laget. I dag var det en tung dag for klubben, og en dårlig dag for meg, sier Jostein.

- Var din egen innsats dårligere enn forventet?

- Jeg er skuffet over at jeg ikke klarte å prege kampen. Det hadde jeg egentlig regnet med, men jeg skilte meg dessverre ikke ut i positiv retning, sier Jostein om sin Strømsgodset-kamp nummer femti.

<B>HENGER HØYT:</B> Her nikker Jostein Flo inn SIFs redusering. Foruten scoringa ble det et skuffende comeback for stryningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer