Scoring, men ikke VM-snakk

DRAMMEN (Dagbladet): Han hoppet høyest, vant det som var i lufta og fikk med seg en scoring i sesongdebuten. Men det er langt til Frankrike, og han har dårlig tid. - Jeg tror ikke det er så lurt av meg å snakke om VM, sier Jostein Flo.

Foreløpig er det ingen grunn for Drillo til å tenke VM-tanker om store-Flo heller. For Jostein har ikke spilt fotballkamp siden cupfinalen i november. Det så alle som var på Marienlyst torsdag.

- Det var litt for dårlig over hele fjøla, både for meg og laget, sier Jostein - etter torsdagsmøtet med et kriminelt effektivt Viking-lag.

Positivt

Men et par oppmuntrende ting kan både Jostein, Drillo og Godset-trener Dag Vidar Kristoffersen ta med seg på fotball-veien:

  • Flo kjente minimalt til den opererte tåa som har gjort ham best uten ball i hele vinter.
  • Flo er fortsatt norsk konge i lufta. Satsfoten er riktignok ute av trening, men ikke verre enn at han vant de luftduellene han deltok i. En av dem førte til Strømsgodsets trøstemål etter en scoring fra Flo-læreboka.

Dårlig
innsats

Men de øvrige fotball-ferdighetene til Flo har ikke våknet helt etter vinterdvalen. Derfor likner ikke Jostein på noen Drillos-mann ennå. Han har ikke særlig mye tid å bli det på, heller.

- Jeg vil ikke snakke om VM. Det er det andre som bestemmer over. Jeg er først og fremst Strømsgodset-spiller, og må sørge for å komme i form igjen så jeg kan gjøre mitt beste for laget. I dag var det en tung dag for klubben, og en dårlig dag for meg, sier Jostein.

- Var din egen innsats dårligere enn forventet?

- Jeg er skuffet over at jeg ikke klarte å prege kampen. Det hadde jeg egentlig regnet med, men jeg skilte meg dessverre ikke ut i positiv retning, sier Jostein om sin Strømsgodset-kamp nummer femti.

<B>HENGER HØYT:</B> Her nikker Jostein Flo inn SIFs redusering. Foruten scoringa ble det et skuffende comeback for stryningen.