Scoring og jubel

Da Tommy Marthinsen satte inn 3-1-målet i sisteperioden, var Vålerenga klare for sin tredje strake seier. Mesterskapslukta er tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FREDRIKSTAD (Dagbladet): - Denne seieren var vendepunktet som gjør at det blir mye stang-inn framover. Vi jobbet hardt for hverandre, og vant en lagseier. Utover i kampen kriget vi Stjernen i senk, sier Tommy Marthinsen.

Det kan bli enda mer moro framover, for til uka kommer to nye nordamerikanske spillere.

- Begge to er løpere, og vil fortsterke laget. Selv om vi er kommet skeivt ut i serien, er det klart vi kan bli mestere, sier landslagsback, og tidligere NHL-spiller, Anders Myrvold til Dagbladet.

Han vil ikke navngi de to nord-amerikanerne, men karakteriserer begge som «toppspillere med NHL-bakgrunn». Vålerenga har allerede den tsjekkiske løperen Robin Bacul på prøvespill, men skal uansett ha flere forsterkninger.

- Kvalitetsspillere

- Vi skal forsterke, men bare med kvalitetsspillere. Derfor ser vi oss rundt, både i Nord-Amerika og Tsjekkia. Dessuten er Øystein Olsen tilbake på laget om et par uker. Han trente på is mandag, og vil gjøre oss enda sterkere, sier Vålerenga-trener Knut J. Stubdal.

Stjernen-trener Geir Myhre frykter at Vålerenga vil handle inn så mange bra spillere at laget kan stikke fra i tetkampen framover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer