- Scoringen vil gå verden rundt

Mourinho hyller Ronaldos drømmetreff. Se video.

(Dagbladet): Real Madrid - Levante 4-2.

Cristiano Ronaldo løp rett til sidelinja for å kaste seg rundt halsen på trener José Mourinho i går kveld, etter å ha hamret inn Real Madrid-mål nummer 4000 på Santiago Bernabeu.

Portugiserens drømmetreff fullførte passende nok hans 13. hattrick for klubben, og Ronaldo skal ha mye av æren for at Real Madrid nå ser ut til å ha stø kurs mot ligagull.

Utrolig, fantastisk
- Ronaldos scoring var utrolig, fantastisk, og den kommer til å gå verden rundt de neste ukene. Det føler hele laget, og det var en helt spesiell fulltreffer av Cristiano, sier José Mourinho ifølge klubbens hjemmesider.

- Vi er nødt til å fortsette og vinne kamper, for ligaen blir bare vår når matematikken sier det er sånn. Jeg forteller spillerne mine at de som sier serien er avgjort, er de samme som legger press på oss når vi ikke vinner. Vi må bevare roen og ikke snakke om andre lag, sier Mourinho.

Barca snublet
Real Madrid leder med ti poeng på Barcelona etter 22 serierunder, og kan dermed koste på seg et par feiltrinn og fortsatt vinne sin første ligatittel siden 2008.

- Vi visste at denne kampen ville bli vanskelig, og vi startet ikke bra. Men det endret seg etter det første målet, sier Cristiano Ronaldo, til Real Madrids nettsted.

- Vi klarer oss, og må holde dette gående til slutten av sesongen, men det er fortsatt mange kamper igjen, sier portugiseren.

Regjerende mester Barcelona tapte 2-3 for Osasuna lørdag kveld.