Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scott øyner sin første majortittel

Leder British Open med fire slag før siste dag.

ØYNER FØRSTE MAJOR-TRIUMF: Adam Scott leder British Open med fire slag før morgendagens avslutningsrunde. Dermed har australieren alle muligheter til å ta sin første majortittel i karrieren. Foto: AFP PHOTO / PETER MUHLY / NTB scanpix
ØYNER FØRSTE MAJOR-TRIUMF: Adam Scott leder British Open med fire slag før morgendagens avslutningsrunde. Dermed har australieren alle muligheter til å ta sin første majortittel i karrieren. Foto: AFP PHOTO / PETER MUHLY / NTB scanpix Vis mer

Golferen Adam Scott fra Australia øyner sin første majortittel etter lørdagens 68-runde i British Open. Han leder med fire slag før siste runde.

Scott gikk tredje runden to slag under par. 32-åringen endte nest siste dag med birdies på hull sju, åtte og 11 og bogey på hull 13.

Han står med 199 slag, som er fire færre enn Graeme McDowell og Brandt Snedeker på delt annenplass.

- Det var en solid og god runde i dag. Det er gøy å være i denne posisjonen. Jeg har jobbet for dette på trening. Jeg vet ikke helt hva som venter meg på den siste runden. Jeg blir sikkert nervøs, men det er gode nerver og jeg gleder meg, sa Scott.

Tiger Woods hadde en 70-runde og er nummer fire med 204 slag. Amerikaneren jakter sin første majortittel og 15. totalt siden US Open-triumfen i 2008.

- Jeg hadde ingen god start, men jeg kjempet meg tilbake. Å være på par gir et passe riktig bilde av spillet mitt, sa Woods.

Inderen Anirban Lahiri fikk en hyggelig lørdag på golfbanen. Ved hull ni fikk han hole-in-one fra 137 meter. Det gledet naturligvis de frammøtte, som jublet vilt etter prestasjonen. Lahiri debuterer i British Open denne helgen, og er på delt 18.-plass etter tre av fire runder.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media