Scott Parker kneoperert

Skadeproblemene tårner seg opp for Newcastle.

(Dagbladet.no): Ett poeng ble fasiten på tre julekamper for Newcastle. Det ressurssterke laget sliter under midten av Premier League-tabellen.

Nå må de klare seg uten midtbanegeneral Scott Parker i tre til fem uker. Den tidligere Chelsea-spilleren ble onsdag operert for kneskaden han pådro seg i kampen mot West Ham en uke før jul.

Manager Graeme Souness er under press etter svake resultater denne sesongen, og vet at det ikke blir enklere med en lang skadeliste.

- Det er enda et tilbakeslag for klubben og for spilleren, men dette er kortene vi har blitt tildelt. Vi må holde sammen og jobbe videre, sier han til klubbens hjemmeside.

- Det er synd for Scott, for han har vært vår beste spiller denne sesongen, og å miste ham er et tilbakeslag for alle det angår.

I går ble Michael Owen operert for et brudd i foten. Også Kieron Dyer, Craig Moore, Stephen Carr, Shola Ameobi, Steven Taylor og Emre Belozoglu er for tiden ute av spill med skader. Lee Bowyer er suspendert i ytterligere to kamper.

- Når du ser på de spillerne vi har skadd, ville ethvert lag i landet savnet dem. Ta bort seks av Manchester Uniteds, Arsenals, Liverpools eller Chelseas beste spillere og se hva slags lag de ville sette på banen, sier Souness ifølge BBC.

OPERERT: Scott Parker med ballen i kampen mot West Ham 17. desember. Han pådro seg en kneskade i kampen, og ble operert i dag. Foto: EPA/Scanpix
OPERERT: Scott Parker med ballen i kampen mot West Ham 17. desember. Han pådro seg en kneskade i kampen, og ble operert i dag. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
OPERERT: Michael Owen poserer med krykker og bandasje utenfor hjemmet sitt søndag. Lørdag brakk han et bein i foten i duell med Tottenham-keeper Paul Robinson. I går ble Owen operert.