NYTT PAR: Australias Adam Scott (t.h.) og caddie Steve Williams er et nytt par i golfverden. Nå sirket Scott seg sin første major. Foto: REUTERS/Matt Sullivan.
NYTT PAR: Australias Adam Scott (t.h.) og caddie Steve Williams er et nytt par i golfverden. Nå sirket Scott seg sin første major. Foto: REUTERS/Matt Sullivan.Vis mer

Scott vant med Woods' gamle caddie

Australier til topps for første gang.

Australieren Adam Scott vant sin første store tittel i golf i suveren stil. I WGC-turneringen i Ohio slo han sine hardeste konkurrenter med fire slag.

Han gikk de fire rundene 17 slag under par og var aldri truet. Med Tiger Woods gamle caddie, Steve Williams, ved sin side, avsluttet han med 263 slag totalt, og de gjorde at Luke Donald og Rickie Fowler på delt annenplass var sjanseløse.

- Jeg følte meg så bra i dag. Jeg spilte tålmodig og benyttet de sjansene jeg fikk, sa Scott. Han imponerte skikkelig og kan være i ferd med å få sitt virkelige gjennombrudd i golfsirkuset.

Japaneren Ryo Ishikawa knivet lenge med Adam Scott, men på hullene 14 og 15 dro Adam Scott definitivt fra, og japaneren endte til slutt på fjerdeplass.

Foto: Andy Lyons/Getty Images/AFP
Foto: Andy Lyons/Getty Images/AFP Vis mer

- Jeg skal ikke nekte for at det var en bonus for meg å få råd av Woods' gamle caddie. Han skal virkelig ha sin del av æren for denne seieren, mente Scott.

Tiger Woods spilte også WGC-turneringen i helgen. Han var tilbake på banen etter et langt skadeavbrudd, men noen suksess fikk han ikke.

Etter de fire rundene var han 18 slag etter den suverene vinneren. Det ga delt 37.-plass og var svært skuffende for den tidligere mesteren.

(NTB)