Se - her kommer dobbelt Fannemel

Stolt tvillingbror.

TOPPMØTE:  Anders Fannemel (t.v.) og tvillingbroren Einar møttes i hoppbakken i Falun. Det er mulig å se familielikheten.
TOPPMØTE: Anders Fannemel (t.v.) og tvillingbroren Einar møttes i hoppbakken i Falun. Det er mulig å se familielikheten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): Her møter Anders Fannemel (23) tvillingbroren Einar i hoppbakken i Falun.

- Klart jeg er stolt, sier Einar om innehaveren av verdensrekorden på 251,5 meter.

Prøveomgangen blåste bort i den lille bakken i Falun torsdag kveld. Men Fannemel ble ønsket lykke til før fredagens kvalifisering og lørdagens renn.

Anders og Einar har fulgt hverandre i oppveksten. Nå har den ene verdensrekorden. Den andre studerer journalistikk ved Høgskulen i Volda.

Praksis - Vi kommer fra en familie der interessen var skiskyting. Så ville Anders renne nedover framfor å slite rundt i løypa. Det viste seg å være et av familiens beste valg, sier Einar og smiler.

Sammen med andre studenter fra Volda utøver han mediefag i praksis under ski-VM. Anders, på sin side, prøver å lande igjen etter det elleville svevet i Vikersund søndag.

- Jeg har fått mange gratulasjoner. Men det viktigste er det som skjer de neste dagene, påpeker han.

Einar forteller at han satt og spiste frossenpizza da tvillingbroren utførte tidenes monstersvev.

- Rå i bakken - Vanligvis er han ikke en person som liker å høre sin egen stemme. Men i bakken er han rå. Måten han skrek i kameraet på etter verdensrekorden har jeg aldri sett før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.