Se - her setter norsk fotball ny rekord

- Dere har alle bidratt.

STINN BRAKKE:  1582 tilskuere var på plass i LSK-hallen lørdag ettermiddag. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND
STINN BRAKKE: 1582 tilskuere var på plass i LSK-hallen lørdag ettermiddag. FOTO: TORE ULRIK BRATLANDVis mer

LSK Kvinner - Vålerenga 2-1 (1-1)

LILLESTRØM (Dagbladet): 1582 tilskuere fulgte lørdagens kamp mellom Lillestrøm og Vålerenga i Toppserien. Det er ny rekord i fotballserien for kvinner i Norge.

Den gamle rekorden var fra 2011, da Amazon Grimstad trakk 1548 tilskuere på en hjemmekamp.

- Vi har satt ny rekord, 1582 tilskuere. Det har dere alle bidratt til, og spesielt takk til Kanarifansen, sa Viasat-profil og Lillestrøm-veteran Jan Åge Fjørtoft i pausen.

Herlovsen matchvinner Lillestrøm vant 2-1. Lene Mykjåland sendte hjemmelaget i ledelsen etter 19 minutter. Camilla Christensen utliknet ni minutter før pause. 

Som så mange ganger før ble Isabell Herlovsen matchvinner.

I det 70. minutt sendte hun Lillestrøm opp i 2-1, og det holdt seg kampen ut.

- Det var dødskult. Vi må bare takke alle som kom. De lagde en kjempebra stemning, sa Herlovsen til Dagbladet etter kampen.

Seriefinale Lillestrøm ligger to poeng foran Stabæk. Sistnevnte lag slo Kolbotn 5-1 borte i ettermiddag, og nå brygger det opp til en thriller.

Lillestrøm og Stabæk møtes i siste runde. Kampen kan bli en ren seriefinale.

- Vi har to kamper igjen. Det er ikke snakk om at vi skal gi fra oss poeng. Nå skal vi kose oss med seieren i dag, og ha fokus på neste kamp mot Kolbotn, sier Herlovsen.

- Blir det en feiring?

- Jeg tror folk er ganske slitne nå, så det blir nok ikke så mye feiring. Vi får spare det til etter sesongen, sier matchvinneren.