Se Aksel Lund Svindals Jackson-hyllest

Alpinkongen av pop.

BEAT IT: Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Lars Elton Myhre og trener Trond Mogel imponerer stort i dansevideoen som Lund Svindal har lagt ut på sin hjemmeside.Skjermbilde fra: aksellundsvindal.com
BEAT IT: Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Lars Elton Myhre og trener Trond Mogel imponerer stort i dansevideoen som Lund Svindal har lagt ut på sin hjemmeside.Skjermbilde fra: aksellundsvindal.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Aksel Lund Svindal la i dag ut en fantastisk video-hyllest til Michael Jackson på sin egen blogg.- Haha! Ikke bra, men morsomt, skriver alpinkongen Lund Svindal på Twitter.Men der tar Aksel feil. For dette er rett og slett en veldig bra dansevideo - mange hakk over langrennsjentenes famøse Skippagurra-video fra sist vinter.

Og den blir ikke dårligere at den er spilt inn i fjellene i Portillo i Chile - i fullt alpinutstyr. Med seg på videoen har han lagkameratene Lars Elton Myhre og Kjetil Jansrud, og i svart jakke, trener Trond Moger.

- Det er vel mest gutta som står bak dette. Jeg var bare med i bakgrunnen, sier Moger til Dagbladet.- Har han lagt den ut på nettet? er den lattermilde og umiddelbare reaksjonen til landslagsjef Marius Arnesen.- Det sier noe om gleden i laget, mener Arnesen.

Videoen er filmet av Aksels videoanalytiker Håvard Tjørhom.- Det måtte et par opptak til. Men omgivelsene er jo med å løfte videoen, sier Tjørhom til Dagbladet.

Alpinlandslaget er nå i Sölden i Østerrike, der det er verdenscupåpning i helga. Jentene åpner lørdag, og gutta søndag med storslalåm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer