Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se alle 20 tingene de gjør i løpet av én supportersang

I hvert fall god trening, men også Norges beste tribunesang?

• Du deltar i kåringen ved å sende inn din video til tribunesang@gmail.com

(Dagbladet): Hvis du holder med et lag som underpresterer over lang tid, får du det kanskje ikke gøyere enn du selv gjør det til.

image: Se alle 20 tingene de gjør i løpet av én supportersang

Lillestrøms trofaste tribuneslitere må igjen se at laget deres sliter i bunnen, de ligger på 12. plass med ni serierunder igjen å spille.

De nekter derimot å bare stå på betongen å banne, sutre og klage.

20 krumspring I kåringen «Norges beste supportersang», hvor det fortsatt er mulig å sende inn videoer i halvannen uke til, har vi mottatt denne videoen fra Romerike.

image: Se alle 20 tingene de gjør i løpet av én supportersang

I åtte minutter og 50 sekunder holdt de på. Kanari-Fansen var i Fredrikstad tidligere i sommer, og de startet et tribunekjør som tilsynelatende ikke hadde noen ende.

Denne konkurransen skal kåre de mest kreative tribunesangene. Men alle som har vært på en Tippeliga-kamp vet at det ikke bare handler om ord og melodi, det handler også om hvordan man synger sangen. LSK-fansen drar den langt her, de kjører en kort melodi om og om igjen, med et «Lillestrøm» ved hver vending.

Og om de ikke utmerker seg med en sprelsk tekst, så viser de stayerevne når det gjelder fysiskt utfoldelse. I løpet av denne sangen gjør de 20 ulike, taktfaste krumspring på tribunen. Alt fra skjerfvifting, skoene-i-været-klapping og aggressiv mosh-pit-dytting, til stripping i bar overkropp.

Slik deltar du Du og dine deltar ved at du filmer supportergjengen under din favorittsang, med enten kamera eller mobilen. Du kan stå midt blant de syngende, eller du kan filme fra langsida.

Dere kan sende inn videoer fram til 17. september.

Deretter vil juryen plukke ut et finaleheat, som blir med inn i den siste uka. Leserne stemmer på sine favoritter, og juryen plukker ut sine. Når vinnersangen skal kåres teller både leserne og juryens stemmer lik.

Juryen består av: Joachim Walltin (leder av spillerorganisasjonen NISO og tidligere Tippeliga-spiller), Audun Kjelstrup (leder av Norsk supporterallianse) og Tom Stalsberg (reportasjeleder i Dagbladet, tidligere musikkanmelder og Bakrommet-ansatt).

TV og trofé Alle som sender inn et bidrag er med i trekningen av en 55 tommers Sony-TV. Samtidig vil supporterklubben som stikker av med den gjeve prisen få et trofé som kan plasseres bak ønsket bardisk.

Du deltar ved å sende inn din video til tribunesang@gmail.com

Dersom videofila er for stor til å nå gjennom på vanlig epost, anbefaler vi deg å sende den via Filemail.com (eller tilsvarende tjeneste).

Husk navn og telefonnummer, og skriv også sangteksten i eposten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media