Se bilder fra åpningen av Norway Cup her

Finner du deg selv eller noen du kjenner?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg @dagbladet.no på Instagram og Snapchat og få de siste oppdateringene fra Norway Cup!

(Dagbladet): Årets høydepunkt for mange barn og unge er endelig her. Norway Cup 2015 har offisielt åpna med parade og åpningskonsert.

Under paraden var det selvfølgelig Bækkelaget som gikk først, med fane, flagg og det hele. Bak fulgte lag fra store deler av verden, blant annet Kina, Skottland og Kenya.

Sammen med Bækkelaget stod Inès Huuse (10), Thea Steen (10) og Kaisa Malmo (10 og et halvt), som i år skal være med på rydd- og sykkelgruppa.

På spørsmål om de gleder seg til konserten, runger ut et stort ja.

MED HEIAROP: Også Aberdeen FC har tatt turen til årets Norway Cup, og varmer opp med heiarop i paraden. Foto: Christian Roth Christensen/Dabladet
MED HEIAROP: Også Aberdeen FC har tatt turen til årets Norway Cup, og varmer opp med heiarop i paraden. Foto: Christian Roth Christensen/Dabladet Vis mer

- Vi gleder oss til å se de fleste, forteller jentene.

Håper på 10 000 Litt lenger bak går James Arnell (12) sammen med Aberdeen FC. Han har aldri vært på Norway Cup før.

- Jeg gleder meg veldig. Atmosfæren her er fantastisk. Jeg vet ikke helt hvordan turneringa vil gå, men håper vi gjør det bra, og har det moro, sier Arnell.

Turneringens nestleder, Geir Fuglerud, gikk også foran i paraden. Han synes det er kjempefint med en slik start på Norway Cup, med en parade hvor de får vist fram fellesskapet og samholdet på en fin måte.

- Det her er kjempefint. Får jeg lov å tippe på at vi er rundt 10 000 her nå? Det blir vel 20 000 på konserten, og halvparten er nok her, sier han.

RYDD- OG SYKKEL Ines Huuse, Thea Steen og Kaisa Malmo gleder seg til åpningskonserten. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet
RYDD- OG SYKKEL Ines Huuse, Thea Steen og Kaisa Malmo gleder seg til åpningskonserten. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer