Se Bille Nielsens frekke hilsen etter RBK-seieren

Kranglet med Jesper Mathisen.

KRANGEL: Starts Jesper Mathisen og RBKs Nicki Bille Nielsen var i tottene på hverandre ved flere anledninger i kveld. Etter kampen kom denne meldingen. Foto: NTB Scanpix.
KRANGEL: Starts Jesper Mathisen og RBKs Nicki Bille Nielsen var i tottene på hverandre ved flere anledninger i kveld. Etter kampen kom denne meldingen. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Start - RBK 0-1

KRISTIANSAND (Dagbladet): Rosenborg måtte kjempe hardt for tre poeng i Kristiansand og en duell i kampen var mellom Start-stopper Jesper Mathisen og RBK-angriper Nicki Bille Nielsen.

Ved flere anledninger var spillerne i tottene på hverandre og spesielt én situasjon før pause gjorde Mathisen rasende. Tv-bildene viste at Bille løp ned Start-stopperen mens ballen var et annet sted og dommer Svein Erik Edvartsen måtte skille de to spillerne som slang verbale meldinger til hverandre.

RBK-trener Per Joar Hansen var ikke imponert over Start-Mathisen (26) som før kampen kom med flere stikk til trønderne i media.

- Han er snart 30 år og må begynne å bli voksen. Han må vise hva han kan - og det var ikke stort i kveld, sier Hansen til blant annet Dagbladet etter kampen.

Slang med leppa Jesper Mathiesen var uheldig ved RBKs avgjørende scoring etter 84 minutter, og dempet nærmest ballen til Jonas Svensson som banket inn vinnermålet. Etter kampen la Bille Nielsen ut følgende melding på Twitter.

- Takk for assisten Mathisen.

Mathisen mener duellene med Bille Nielsen i kampen var av den normale sorten.

- Det er tøffe dueller mot både Bille og Søderlund, sier Mathisen til C More.

På spørsmål om at hva de verbale meldingene til hverandre inneholdt, svarte Start-spilleren:

- Det er slikt som skjer. Jeg tror ikke vi skal ta det direkte på C More. Det blir sagt mye, men det er slik det er, sier Mathisen.

Bille legger derimot all skyld på Start-spilleren.

- Det var ikke noe dramatisk. Det var bare han som forsøkte å få det til å se sånn ut, sier Bille Nielsen til Dagbladet.

- Snakk mindre Bille uttalte umiddelbart etter kampen at Mathisen bør konsentrere seg mer om spillet på banen.

- Det er han som prater gjennom hele kampen. Kanskje han bør spille mer fotball og ikke snakke så mye, sier Bille Nielsen til C More.

RBK klatret til tabelltopp med seier mot Start - og legger press på Godset som møter Aalesund i morge. RBK leder med tre poeng til drammenserne.