Se Brennes elleville sjansesløseri

Odd måtte ha straffespark for å redde poeng mot FFK.

Odd Grenland - Fredrikstad 1-1.

Simen Brenne kunne ha sikret tre poeng på overtid, men Odd Grenland-spilleren brente sjanse på sjanse i 1-1-kampen mot Fredrikstad i eliteserien søndag.

Halvminuttet over full tid stusset Frode Johnsen et overlegg rett i føttene til Brenne, som på hel volley fyrte løs mot Jon Knudsen, men gjestenes keeper avverget mesterlig.

- Det er litt synd at vi ikke får flere mål enn det vi gjør i dag. Vi fortjente å vinne etter den annen omgangen vi spilte, hvor vi skapte utrolig mye. Det er utrolig at ikke Brenne scorer, så mange sjanser han kommer til. Det er sjelden han bommer så mye, og da er det kjedelig å gi fra seg to poeng, oppsummerer en frustrert Morten Fevang.

MÅTTE STRAFFE TIL: Odd trengte straffespark for å score mot Stabæk. Da var til gjengjeld Morten Fevang sikkerheten selv.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
MÅTTE STRAFFE TIL: Odd trengte straffespark for å score mot Stabæk. Da var til gjengjeld Morten Fevang sikkerheten selv.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Skienslaget startet tamt og fikk svi allerede etter sju minutter. FFK-midtstopper Kevin Duré lurte Odd-spiss Johnsen i en hodeduell etter corner og stanget inn ledermålet.

Men Odd Grenland malte på og tok over banespillet. Samtidig produserte hjemmelaget flest og best sjanser, og kvarteret ut i annen omgang fikk laget lønn for strevet.

Men det måtte straffespark til. Johnsen ble dyttet over ende da han forsøkte å dempe et overlegg med brystkassen. Morten Fevang var sikkerheten selv fra ellevemetersmerket.

«Oddrane» har sanket fire poeng etter fem kamper og er klart etter skjema. Laget framstår forutsigbart, og for mange sjanser blir misbrukt. Denne gang ble Simen Brenne syndebukk med bom på bom.

Det er ikke nok å forklare den manglende suksessen med skader hos Fredrik Semb og Magnus Lekven. Neste lørdag venter Stabæk på Nadderud. Det bør kunne gi tre poeng mot en motstander som sliter tungt så langt.

Fredrikstad har en seier og to uavgjorte kamper etter fem serierunder.

(NTB)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1069323041


Varnish cache server