Se Brennes elleville sjansesløseri

Odd måtte ha straffespark for å redde poeng mot FFK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Odd Grenland - Fredrikstad 1-1.

Simen Brenne kunne ha sikret tre poeng på overtid, men Odd Grenland-spilleren brente sjanse på sjanse i 1-1-kampen mot Fredrikstad i eliteserien søndag.

Halvminuttet over full tid stusset Frode Johnsen et overlegg rett i føttene til Brenne, som på hel volley fyrte løs mot Jon Knudsen, men gjestenes keeper avverget mesterlig.

- Det er litt synd at vi ikke får flere mål enn det vi gjør i dag. Vi fortjente å vinne etter den annen omgangen vi spilte, hvor vi skapte utrolig mye. Det er utrolig at ikke Brenne scorer, så mange sjanser han kommer til. Det er sjelden han bommer så mye, og da er det kjedelig å gi fra seg to poeng, oppsummerer en frustrert Morten Fevang.

Skienslaget startet tamt og fikk svi allerede etter sju minutter. FFK-midtstopper Kevin Duré lurte Odd-spiss Johnsen i en hodeduell etter corner og stanget inn ledermålet.

Men Odd Grenland malte på og tok over banespillet. Samtidig produserte hjemmelaget flest og best sjanser, og kvarteret ut i annen omgang fikk laget lønn for strevet.

Men det måtte straffespark til. Johnsen ble dyttet over ende da han forsøkte å dempe et overlegg med brystkassen. Morten Fevang var sikkerheten selv fra ellevemetersmerket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer