Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se Chippen trikse med tyggegummi

Ville ikke være dårligere enn Zlatan.

(Dagbladet.no:) «Alt Carew kan gjøre med en ball, kan jeg gjøre med en appelsin», sa Zlatan Ibrahimovic om sin norske kollega for et par år siden.

I juni i fjor tok John Carew utfordringen fra Sportbladet på hælen, da han fikk en appelsin før landskampen mot Sverige i Stockholm.

Nå er det Christian Wilhelmsson som har gjort som Zlatan.

Traff til slutt

Den tidligere Stabæk-spilleren trikset med en tyggegummi, som han til slutt fanget i munnen.

Ikke på første forsøk riktignok, slikkeriet landet i bakken et par ganger først.

I en reklamefilm for Nike trikser Zlatan med en tyggegummi, og slike videoer blir det selvfølgelig mye snakk om. Christian «Chippen» Wilhelmsson tvilte derimot ikke på landlagskameraten, og ville viste at det var mulig.

- Jeg vet det er mulig. Zlatan har jo gjort det, sier han til Expressen.se.

Se Chippen trikse med tyggegummi

Han klarte det nesten på det første forsøket, men bommet da han skulle treffe munnen. Deretter slet han litt, før han traff blink like før han var i ferd med å gi opp.

TEKNISK: Det er ingen som betviler teknikken til Christian Wilhelmsson. Nå viser han at han også kan behandle en tyggegummi. Foto: AP
TEKNISK: Det er ingen som betviler teknikken til Christian Wilhelmsson. Nå viser han at han også kan behandle en tyggegummi. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling