Se de amerikanske skistjernene danse som Bruno Mars

Landslaget slik du neppe har sett dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det amerikanske lagets svake innsats på sprinten legger ingen demper på det som er en snakkis fra verdensmesterskapet.

I en video deres utøvere lagde under verdenscupene Davos og Östersund, samt i Falun før VM-starten, viser de uante ferdigheter.

Med fotarbeid som definitivt ikke hører skiløypene til, danser og shower utøverne til Mark Ronsons og Bruno Mars' hit Uptown Funk.

Det var gullvinner fra forrige verdensmesterskap Jessica Diggins som styrte dansekoreografien og instruerte lagkameratene.

- Vi hadde så mye moro da vi lagde dette, skriver hun på Twitter.  

Overfor Dagbladet forteller pressesjef for de amerikanske langrennsløperne Tom Kelly i Falun mer om videosuksessen.

- Hun er verdensmester i sprintstafett, men hun elsker dans, sier han om Diggins.

- De viste den fram første gangen på et lagmøte vi hadde her på onsdag kveld. Da jeg så den sa jeg at her har dere laget noe helt spesielt. Så postet vi den på Facebook-sida vår, og nå har den nådd to millioner brukere allerede, forteller Kelly.

Foreløpig er videoen sett 25 000 ganger på Youtube, og det er et stykke fram til Ronsons og Mars' offisielle video som har snaut 250 000 000 visninger, men det er ingen tvil om at videoen hvert fall skaper godt humør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.