BLIR TEMPERATUR: Prestisjen veier tungt når Chelsea tar imot Liverpool på Stamford Bridge i kveld. Kampen, som det ikke er sikkert at Craig Bellamy eller Frank Lampard spiller, kan du se på Dagbladet.no.Foto: AFP/IAN KINGTON
BLIR TEMPERATUR: Prestisjen veier tungt når Chelsea tar imot Liverpool på Stamford Bridge i kveld. Kampen, som det ikke er sikkert at Craig Bellamy eller Frank Lampard spiller, kan du se på Dagbladet.no.Foto: AFP/IAN KINGTONVis mer

Se de fire store DIREKTE i ligacupen på db.no

- Dette blir heidundrande oppgjør, sier sportssjefen i Canal + om Arsenal - Manchester City og Chelsea - Liverpool.

(Dagbladet): Tirsdag og onsdag spilles kvartfinalene i den engelske ligacupen. I samarbeid med Canal + presenterer Dagbladet.no tre av oppgjørene direkte via vårt Fotballstudio.

I kveld ser du Chelsea - Liverpool klokka 20.45, eller Arsenal - Manchester City klokka 21. Sendingene begynner en halvtime før kampstart og hver kamp koster 59 kroner.

- Det er veldig spennende for oss å kunne tilby så attraktive fotballkamper på Dagbladet.no. Det viser at vi er i posisjon til å gi leserne våre de aller største idrettsbegivenhetene, også i form av levende bilder på nett, sier sportssjef i Dagbladet, Jens Olav Kløvrud.

Lover bilder
Noen husker kanskje fadesen rundt landskampen mellom Danmark og Norge i Parken tidligere i høst. Da gikk livebildene i svart og tusenvis av seere fikk aldri med seg kampen.

Det skjer ikke denne gangen, lover kanalsjef i C More og ansvarlig for websatsingen i Canal +, Erlend Wathne.

- Såfremt ikke Petter Northug skulle legge opp i løpet av natta og begynne som spiss i Arsenal har vi god kontroll på interessen rundt disse kampene.

- Etter Danmark-kampen har vi kjørt stresstester for å sikre at vi har kapasitet nok i minuttene før avspark til å slippe alle inn i tide. Vi forventer ikke samme interesse som til Danmark-kampen, men vi er føre var og har kapasitet til å ta unna like mange som kom til den kampen, og vel så det, sier Wathne.

Heidundrande kamper
Selv om Carling Cup er den minst prestisjetunge turneringa av de tre konkurransene som gir engelske lag innpass i e-cupspill tror ikke sportssjefen i Canal + at kvaliteten på storlagene blir dårlig i disse kvartfinalene.

- Det er mange av disse lagene som har brukt denne cupen til å teste de nest beste spillerne sine, men siden disse kampene nå er trukket på tøffeste vis har jeg ingen tro på at de stiller med juniorlagene sine. Dette tror jeg blir ordentlige og heidundrande kamper, sier sportssjef Kenneth Fredheim til Dagbladet.

Hos Manchester City er selv de nest beste gode nok for de fleste andre lagene i Premier League, og det er ventet at både Edin Dzeko, Nigel de Jong og Adam Johnson spiller fra start. For Chelsea starter blant annet Romelu Lukaku og Josh McEachran mot Liverpool. Uansett hvem som stiller av dagens eller framtidas stjerner ligger det bøtter prestisje i disse oppgjørene.

- Det er en vanvittig tirsdag, vi starter fotballstudioet vårt klokka 20.15, for i tillegg til Carling Cup er det Napoli - Juventus og Barcelona. Vi er innom alle de kampene, sier Fredheim til Dagbladet.