Se, Dedé er i Ålesund!

Farsen rundt AaFK-spissen er over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Litt over kl. 18 i ettermiddag skjedde det alle med hjertet i Aalesund har ventet på siden januar. Da landet AaFKs brasilianske spiss Dedé Anderson omsider på Vigra - nesten tre måneder etter skjema.

Et stort presseoppbud, representanter fra AaFK og noen supportere fra «Stormen» hadde møtt opp, og Dedé smilte og holdt tommelen opp da han entret ankomsthallen.

- Det var kjekt å få ham tilbake. Jeg tror denne farsen skal være over nå, sier formann i AaFK, Torill Standal.

- Måtte du klype deg i armen da han gikk ut av flyet?

- He-he. Det var veldig OK å se ham i hvert fall, sier hun.

Skal snakke ut

For farsen har vært tilsynelatende endeløs rundt spissen som er beskrevet som en nøkkelspiller om AaFK skal beholde plassen i Tippeligaen. Sykdom i den nærmeste familien har ifølge Dedé vært grunnen til at han ikke har vist seg i Ålesund.

Klubben suspenderte nylig lønna til brasilianeren - men Standal vil ikke si sikkert om Dedé skal få lønn som normalt igjen nå som han er tilbake.

- Nå skal vi sette oss ned rett over påska, og få høre hans historie. Så får vi se hva som blir gjort med tanke på lønna, sier hun til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer