Se den ekstreme forvandlingen til Bergs stjernespiller

Ja, dette er samme person.

WARSZAWA (Dagbladet): Ivica Vrdoljak (30) er kaptein på Legia Warszawa og en av Henning Bergs viktigste brikker før kveldens kamp mot Celtic.

- Hver feil kan koste oss dyrt. Vi må unngå å slippe inn mål, sier mannen som kan spille både midtstopper og defensivt på midtbanen.

Som Rooney Vrdoljak var med Berg på pressekonferansen på Pepsi Arena i går kveld. Den røslige kroaten har vært i Legia siden 2010 og kom fra Dinamo Zagreb.

Han nyter stor tillit under Bergs ledelse og er en sentral brikke i laget som sikret seriegull forrige sesong. På banen er han en lederskikkelse. I Polen omtales han som en som alltid gir hundre prosent og at gløden gjenspeiles i spillestilen. I kveld skal han kjempe om Champions League-spill og totalt over 100 millioner kroner i potten.

På privaten har han valgt å gjøre endringer.

I fjor sommer gjorde han det samme som Wayne Rooney i 2011:

Han gikk gjennom en hårtransplantasjon.

- Folk fikser på alt mulig. Så hvorfor ikke? uttalte Vrdoljak ifølge Fakt.

TYNN I LUGGEN: Dette bildet er av Ivica Vrdoljak fra 2011. Midtbanemannen er langt tynnere i håret enn dagens utgave som blant annet møtte Dagbladet i går. Foto: Marek Krol/EuroFootball/Getty Images
TYNN I LUGGEN: Dette bildet er av Ivica Vrdoljak fra 2011. Midtbanemannen er langt tynnere i håret enn dagens utgave som blant annet møtte Dagbladet i går. Foto: Marek Krol/EuroFootball/Getty Images Vis mer

Behandlingen skjedde ved en klinikk kalt Hair Lab, og de har selv lagt ut en video der en fornøyd Vrdoljak poserer. Ifølge klinikken skjer behandlingen uten kirurgiske inngrep.

På treninga i går kveld - den siste før kveldens viktige kamp - var Vrdoljak den første spilleren til å entre gressmatta. På vei ut på gresset håndhilste han og de andre spillerne på noen få supportere som fikk innpass.

Han innrømmer at han føler presset.

- Det er press på oss spillere hele tida. Det er der konstant. Det er noe spillerne må takle. Nå fokuserer vi bare på å ta Celtic, sier 30-åringen.

Vrdoljak har sju U21-landskamper for Kroatia på CVen.

Fullt hus Det er ventet nærmere 32 000 tilskuere på kveldens Champions League-kvalik i Polen og Legia-fansen er beryktet for sitt engasjement og sin glød.

Blant annet resulterte dette i at Legia måtte spille for tomme tribuner grunnet bråk forrige sesong. Også borte i Europa har de gjort inntrykk.

- De er vår tolvte mann, uttaler Vrdoljak før kampen.

KAPTEIN: Henning Berg og Ivica Vrdoljak før dagens viktige kamp . Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI
KAPTEIN: Henning Berg og Ivica Vrdoljak før dagens viktige kamp . Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI Vis mer

- Treneren vår (Berg) kommer til å gi oss tips for hvordan vi skal stoppe Celtic, sier kroaten.

Fotballjournalisten Pawel Mogielnicki i 90 Minut mener Vrdoljak blir en nøkkelspiller for Bergs mannskap.

- Han er kapteinen, lederen og krigeren som skal hjelpe Legia til seier, sier Mogielnicki til Dagbladet.

Legia - Celtic har avspark 20.45 i kveld. Returkampen spilles i Skottland neste uke. Vinneren av duellen er klar for playoff - det siste hindret - før gruppespillet i Champions League.

I FJOR: Legia Warszawa-fansen opptrådte sånn da Steaua kom på besøk til Europacup-spill i fjor. Foto: AP Photo/Czarek Sokolowski
I FJOR: Legia Warszawa-fansen opptrådte sånn da Steaua kom på besøk til Europacup-spill i fjor. Foto: AP Photo/Czarek Sokolowski Vis mer