Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se den elleville sluttspurten som sikret Milan-seier

La under med fem minutter igjen å spille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Milan så ut til å komme ned på jorda etter seieren mot Hellas Verona sist helg, men sene scoringer av Mario Balotelli og Giampaolo Pazzini sikret 2-1 mot Cagliari.

Det var et tamt Milan-lag som gikk mot sesongens åttende tap i Serie A, men søndag hadde laget endelig marginene på sin side.

Marco Sau hadde gitt Cagliari ledelsen etter en snau halvtime, og det så også ut til å bli kampens eneste mål. Milan hadde virket uinspirerte og skapte lite mot slutten.

Balotelli så ut til å ha gått sur, men tre minutter før slutt ga den eksentriske spissen håp. Han skrudde en perfekt frispark over muren fra sekstenmeteren, og plutselig var det Cagliari som kjempet med ryggen mot veggen.

Feiret med fansen Bare to minutter senere scoret Pazzini vinnermålet som en typisk goalgetter. Nykommer Keisuke Honda skrudde inn en farlig corner, og Pazzini scoret på hel volley med ryggen vendt mot mål.

Da dommeren blåste av viste Milan-spillerne hva seieren betydde. De jublet som gale før flere løp og ga drakten til de tilreisende supporterne.

Dermed har lagets nye og uerfarne trener Clarence Seedorf full pott etter to kamper, men søndagens oppgjør viste også at han har mye å rette på før Milan blir å regne med i toppen. Til tross for søndagens seier er laget bare nummer elleve i Serie A.
Sterk borteseier Heller ikke byrival Inter har hatt mye å juble for denne sesongen. Søndag ble det 0-0 hjemme mot bunnlaget Catania. I toppen skapte Roma ny spenning ved å ta innpå serieleder Juventus.

Juventus måtte greide seg med 1-1 mot Lazio lørdag, og heller ikke tredjeplasserte Napoli greide å vinne. Det betyr at Roma betydelig bedret sin stilling i tetstriden.

Søndag tok Roma tre meget sterke poeng borte mot Hellas Verona etter scoringer av Adem Ljajic, Gervinho og evigunge Francesco Totti. Kampen endte 3-1. Hjemmelagets mål, som kom på stillingen 0-1, ble scoret av islandske Emil Hallfredsson.

Hele Norges coronakart