Se den rørende Viasat-sendingen

Knut Torbjørn Eggens venner tok farvel.

(Dagbladet): Knut Torbjørn Eggen var ekspert og kommentator hos TV3 og Viasat i over 15 år. I går kom den tunge beskjeden om at han hadde gått bort, bare 51 år gammel.

I begynnelsen av Viasats Champions League-sending i går ble Eggen hedret av de gode vennene - og mangeårig kollegene - Vidar Davidsen, Rune Bratseth og Jan Åge Fjørtoft.

- Det er en tung dag for alle i Viasat. Vi har mistet en god venn og kollega. Han er dypt savnet, den snilleste mannen i fotballen, sa en preget og gråtkvalt Jan Åge Fjørtoft.

- En hedersbetegnelse som snill vil vi alle ha på oss. Han var snill, virkelig snill. Han var god, han var ærlig, han var ydmyk. Takk for at jeg fikk være din kamerat, Knut Torbjørn, sa Rune Bratseth.

Minnestunden gjorde inntrykk, og på Twitter fikk Fjørtoft, Bratseth og Davidsen skryt for den ærlige, respektfulle og hederlige sendingen.

- Sosiale medier kan brukes til så mangt. I går brukte vi det til å kunne klare å gjennomføre en sending. Hjertelig takk for støttende ord, skrev Jan Åge Fjørtoft i dag tidlig.