Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se den vakre skidronningen Therese Johaugs debut under vann

- Hun jobbet som en profesjonell modell.

ELEGANT: Therese Johaug har også tidligere fått skryt for sine modelloppdrag. Nå har hun debutert som modell under vann. Foto: Lasse Berre
ELEGANT: Therese Johaug har også tidligere fått skryt for sine modelloppdrag. Nå har hun debutert som modell under vann. Foto: Lasse Berre Vis mer

(Dagbladet): Her debuterer langrennsløper Therese Johaug (22) som modell under vann!

Skistjernen har også tidligere gjort modelloppdrag, men aldri på samme måte som for disse helt ferske bildene. 

- Veldig fotogen Johaug svømmer under vann iført kjole, samtidig som hun poserer for fotograf Lasse Berre. Bildene er tatt til en reportasje i magasinet Løv.

- Det var artig å jobbe med Therese. Hun er en utrolig flott og søt jente, som er veldig fotogen, sier fotograf Lasse Berre til Dagbladet.

Johaug selv legger heller ikke skjul på at hun likte undervannsfotograferingen.

- Deilig å sminkes - Jeg synes det er morsomt å prøve meg som modell. Det er deilig å bli sminket, og kjekt å få vise seg fram i noe annet enn treningstøy, sier Therese Johaug til magasinet Løv.

For vanligvis er det i nettopp treningstøy eller skitrikot vi er vant til å se jenta fra Dalsbygda i Os. I vinter tok hun en rekke medaljer under Ski-VM i Oslo, deriblant den gjeve gullmedaljen på tremila.

Overfor magasinet Løv hevder Johaug at hun ikke er forfengelig.

- Føler du at du må sminke deg og style håret før en treningsøkt, da må du spørre deg om det er idrettsgleden eller behovet for å være pen og bli sett som er viktigst. Er du redd for å bli tatt bilde av med bustete hår og rennende snørr, har du et problem, sier Johaug til magasinet.

- Strevsomt under vann Til tross for at fotograf Berre sier Johaug er fotogen, forteller han at det er en utfordring å fotografere under vann.

- Det er litt mer strevsomt når man må holde seg under vann. Man flyter jo opp, så man må holde seg nede på et vis, sier han.

- Jeg brukte vekter i bassenget, men det kunne jo ikke Therese. Hun svømmer ned og må både jobbe mot oppdriften, og ha øynene opp i klorvann. Det gjør at det er en tøff øvelse.

- Fantastisk modell Dette er absolutt ikke første gang Therese Johaug er blitt brukt som modell. Før langrennssesongen i fjor startet for fulgt, skrev Dagbladet om Johaugs oppdrag der hun ble fotografert av Mercel Leliënhof.

- Hun klarer å variere uttrykkene sine fra bilde til bilde, og er selvsikker - noe som gjør henne til en fantastisk modell. Gir hun opp skigåingen kan hun gjøre det kjempebra som modell, sa han den gang.

I tillegg til hennes fantastiske skikarriere, er Johaugs også kåret til en av Norges mest sexy kvinner, og er blant de mest søkte navnene på nett.

- Ikke kaldt Fotoshooten for magasinet Løv foregikk på rehabiliteringssenteret til Landsforeningen for Hjerte- og lungesyke på Røros.

- Der er temperaturen 37 grader, så kulda var ikke noe problem, sier Berre.

Ifølge fotografen var det en fryd å jobbe med Johaug.

- Det vises godt på bildene at hun gir alt. Hun tar regi og er også villig til å gjøre som en ønsker, og da blir det veldig fint. Therese jobbet som en profesjonell modell, sier han.

- PROFESJONELL: Skidronningen Therese Johaug blir beskrevet som en fryd å jobbe med av fotograf Lasse Berre. Foto: Lasse Berre
- PROFESJONELL: Skidronningen Therese Johaug blir beskrevet som en fryd å jobbe med av fotograf Lasse Berre. Foto: Lasse Berre Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media