Se det feige bakholdsangrepet

Baseball-spilleren er blitt utestengt ut sesongen etter å ha meiet ned motspiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Videoen du kan se over har gått som en farsott på nettet i hele påskeuka, og er blitt sett av over 1 million seere. Den viser hvordan en krangel eskalerte til et brutalt bakholdsangrep under en baseballkamp i den amerikanske collegeserien.

Hendelsen skjedde i en kamp mellom Scottsdale Fighting Artichokes og Yavapai College Roughriders 29. mars. Det hele begynner uskyldig nok, med at en Scottsdale-spiller slår lett på ballen og begynner å løpe.

Legges i bakken Utenfor kameraet bryter det imidlertid ut en kraftig krangel mellom de to lagene, og basketakene ved benken tvinger dommeren til å løpe ut for å prøve å roe ned sillere og trenere.

Men det var ikke i basketaket på benken bakholdsangrepet som har fått nettbrukere til å rase skjedde. Ute på banen står Scottsdale-spilleren Jake Bamrick og følger med på det som skjer, uvitende om at en motspiller kommer løpende mot ham i full fart.

Yavapai-spilleren Austin O'Such løper inn i Bamrick i full fart, og legger ham i bakken på brutalt vis. Kraften var så stor at Bamricks hjelm fløy av og spilleren ble liggende i smerter mens laglederne flokket til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer