Se dommeren slå, sparke og vifte med det røde kortet i rask rekkefølge

Blåste for straffe, så klikket han fullstendig.

(Dagbladet): Det er ikke på noen måte ufarlig å være fotballdommer.

Historiene florerer om hvordan kampledere har blitt trakassert både verbalt og fysisk, men i Kuwait er det en mann som hadde bestemt seg for å slå tilbake.

Bokstavelig talt.

Batalje Under kampen mellom Al Nasr og Al Arabi ble dommer Saad Al Fadhi regelrett angrepet av spillerne til hjemmelaget etter å ha pekt på ellevemeteren. Straffen så riktignok billig ut, men spillernes reaksjon var likefullt litt i overkant.

Likevel er det ingenting i forhold til det Al Fadhi så foretok seg. Etter å først ha langet ut med venstreneven mot en litt vel nærgående Al Nasr-spiller, trakk dommeren så opp det røde kortet. Og det stoppet ikke der.

Etter at den fortumlete Abdulaziz Farraj hadde kommet seg på beina igjen, sendte Al Fadhi sporentreks ut et spark i retning hjemmelagets nummer elleve for deretter å vise ham ut.

Kamplederen ga seg riktignok ikke med det, og delte ut ytterligere ett kort på banen før han løp over til benken og viftet med kortet i retning av innbyttere, trenere og sjeiker.

Én, to, tre Gjestene satte straffesparket sitt, og det hele virket å ha roet seg litt. Men da Zabn Al Enazi bestemte seg for å sparke ballen på dommeren rett fra avspark, var det nok en søknad om rødt Al Fadhi gjerne innvilget.

Med det var kampen over, både figurativt og bokstavelig.

Selv om bare to mål ble scoret ble bortelaget stående med en 4-1-seier da vertene kun hadde åtte spillere igjen på banen, men dommer Al Fadhi er mannen som vil bli husket.

Kanskje litt på godt, men mest på vondt.

MÅ BITE I GRESSET: En rett venstre fra dommer Al Fadhi, og Abdulaziz Farraj går ned for telling. Foto: Q8 Soccer
MÅ BITE I GRESSET: En rett venstre fra dommer Al Fadhi, og Abdulaziz Farraj går ned for telling. Foto: Q8 Soccer Vis mer