Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se drømmeangrepet som sikret PSG-seier

Lavezzi i ferd med å spille seg inn i varmen igjen.

Paris Saint-Germain har begynt å finne tilbake til toppformen. Fredag ble Rennes slått 1-0 på hjemmebane.

Argentinske Ezequiel Lavezzi satte inn kampenes eneste mål etter fantastisk angrepsspill like før halvtimen var spilt. Med få berøringer og høyt tempo trillet hovedstadslaget seg gjennom Rennes' forsvar, før Lavezzi kontrollert satte ballen høyt i mål.

Kantspilleren er den siste tiden blitt koblet vekk fra PSG. Men nå ser det ut til at han kan bli værende i Frankrike ut sesongen. Målet hans skulle vise seg å bli kampens eneste, selv om vertene produserte flere gode muligheter.

- Jeg hadde likt det bedre om vi hadde vunnet med flere mål, men vi holdt nullen. Det er tilfredsstillende. Vi scoret et veldig bra mål, men vi forventer mer av vårt angrepsspill, sa PSG-trener Laurent Blanc.

Seieren var Paris Saint-Germains tredje på rad i seriesammenheng. Storklubben har også seks strake trepoengere hjemme på Parc des Princes, der den har vært ubeseiret så langt i sesongen.

Tittelforsvareren ligger på annenplass, ett poeng bak Lyon. Den franske serielederen har en vanskelig bortekamp mot Monaco søndag (NTB).