Se et reservepreget Real Madrid slå Atlético

Best i byen selv uten Ronaldo.

• Atlético Madrid-Real Madrid 1-2 (1-1)

(Dagbladet): Med et reservepreget lag slo Real Madrid byrival Atlético på bortebane. De kongelige fra hovedstaden spilte med et b-preget lag, der Cristiano Ronaldo var skadet og trener José Mourinho mest sannsynlig tenkte mest på tirsdagens oppgjør mot Borussia Dortmund. Der må nemlig et 1-4-tap snus til seier, skal spanjolene gå videre til finalen i Champions League.

Og selv om det var Atlético som framsto som det beste laget, kan trener José Mourinho kanskje ta med seg noe positivt. For på tirsdag må Real Madrid slå tilbake fra tap, og i kveld slo de tilbake etter å ha ligget under.

Et selvmål av tidligere Real Madrid-spiller Juanfran og en scoring av Ángel di María gjorde at Falcaos heading etter snaue fire minutter ikke hadde noe å si, og selv om Atlético presset på for utligning, endte det med 2-1-seier til de hvitkledde.

Dermed er datoen 30. oktober 1999 fortsatt forrige gang Atlético slo Real Madrid i serien. Med seieren befestet også Real Madrid posisjonen som ligaens nummer to. Laget ligger nå seks poeng foran byrival Atlético med fem runder igjen å spille.

Tidligere på kvelden spilte Barcelona 2-2 mot Athletic Bilbao, men katalanerne mister nok ikke nattesøvnen av at Real Madrid tok innpå to poeng. Det skiller nemlig 11 poeng mellom Barcelona på førsteplass og Real Madrid på andreplass.