Se fotballstjernens utrolige forvandling

Alex Morgan kler seg som Katy Perry.

(Dagbladet): I neste nummer av ESPN Magazines "Music Issue" har 14 idrettstjerner blitt overtalt til å gjenskape klassiske albumcovere.

Den amerikanske fotballspilleren Alexandra Patricia "Alex" Morgan valgte å kle seg som Katy Perry fra albumet "One of the Boys".

- Da jeg hørte idéen om å gjenskape et albumcover ble jeg begeistret med én gang. Det er en veldig god idé. Og se hva jeg er kledd ut som - det er litt morsomt, sier hun ESPN.

Trener til musikken Morgan forteller til kanalen at hun elsker den amerikanske artisten.

- Jeg elsker at hun er så morsom. Jeg synes det er kult å trene til musikken hennes, og har det gøy med venninner til sangene hennes. Jeg hadde et par alternativer til hvilket cover jeg ønsket å gjøre, men jeg ble trukket mot dette. Coveret er søtt og morsomt. Det var en morsom fotoshoot, og jeg har aldri hatt på meg klær som dette, sier hun.

Profesjonelt Morgan ble i fjor tildelt prisen for årets beste kvinnelige utøver av det amerikanske fotballforbundet, og ble nominert til Gullballen. For henne var det en ny opplevelse å stille opp på et fotoshoot utkledd som Perry.

- Hår og sminke tok ganske lang tid. Jeg elsker leppene, og jeg elsker krøllene. Vi brukte 75 prosent av tiden på å gjøre oss klare, mens selve shooten tok 25 prosent. Hver lille detalj ble gjort med perfeksjon; sitt sånn, ikke flytt deg, løft øyenbrynet og flytt litt på deg likevel, forteller hun til ESPN.

Svømmende baby Alex Morgan er bare én av fjorten idrettsutøvere som stiller opp for magasinet, og av de andre kan vi kan blant annet nevne at NASCAR-fører Jimmie Johnson tok med seg kona Chandra Janway og gjenskapte Bob Dylans The Freeweelin'.

POPULÆR Alex Morgan har mange fans i hjemlandet. Foto: Victor Decolongon/Getty Images/AFP
POPULÆR Alex Morgan har mange fans i hjemlandet. Foto: Victor Decolongon/Getty Images/AFP Vis mer

Tampa Bay Bucs quarterback Josh Freeman kledde seg ut som kongen av pop, Michael Jackson, fra albumet "Thriller", mens svømmeren Ryan Lochte valgte å holde seg i vannet, da han gjenskapte Nirvanas "Nevermind", som viser en svømmende baby under vann...

NIRVANA: Svømmeren Ryan Locthe valgte dette Nirvana-albumet i sin fotoshoot. Foto:AP Photo/Geffen/NTB Scanpix
NIRVANA: Svømmeren Ryan Locthe valgte dette Nirvana-albumet i sin fotoshoot. Foto:AP Photo/Geffen/NTB Scanpix Vis mer