Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se helgas verste tabbe: - Språkbruken min var stygg

Fryktelig selvmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fiorentina-Sassuolo 3-1:

(Dagbladet:) Han har over 200 kamper for italienske toppklubber, men Sassuolos keeper Andrea Consigli (29) har ikke vært en gjenganger i artikler på Dagbladet.no.

Men med dagens elleville miss, sju minutter før slutt mot Fiorentina, får Consigli sin plass i arkivet vårt.

Selvmål Fiorentina ledet 2-1, men Sassuolo hadde fortsatt et godt håp om poeng. Laget hadde kontroll på kula ute på backen, nå skulle den bak og inn til Consigli i et forsøk på å komme seg fri fra Fiorentina-presset.

Consigli sto litt til siden for buret, slik en keeper helst skal ved tilbakespill - det hender jo at ballen triller forbi, og da er det bedre med corner enn mål.

Nå var tilbakespillet mykt og fint. Consigli skulle bare sende den videre til motsatt back. Men i stedet styrte han den inn i nettet fra skrå vinkel. Han innså tabben umiddelbart, hele fyren resignerte og måtte gå en liten runde for seg selv idet ballen rullet over streken.

Med 1-3 var kampen avgjort, og «Consigli» ble raskt et meget populært navn på sosiale medier.

- Var for selvsikker - Etter selvmålet var språkbruken min ganske stygg, selvsagt. Men slikt skjer, du må bare forsøke å dytte det bort, sa Consigli til reporterne etterpå, ifølge nettstedet Football Italia.

- Jeg var for selvsikker, og prøvde å spille den videre på førsteberøringen fra en feil posisjon. Men du må vurdere en keepers prestasjon gjennom en hel sesong. Heldigvis gjør jeg ikke så mange feil som dette. Det er en del av jobben min, og den har både gode og dårlige sider.

• Gonzalo Rodriguez og Josip Ilicic scoret de to andre målene for de fiolette, mens Domenico Berardi tegnet seg på lista for Sassuolo.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!