HELLO, SIR:  Martin Ødegaard hilser på Real-president Florentino Pérez.  Foto: Real Madrid
HELLO, SIR: Martin Ødegaard hilser på Real-president Florentino Pérez. Foto: Real MadridVis mer

Se! Her er Ødegaard tilbake i Real Madrid

Hilste på presidenten.

(Dagbladet): Torsdag var ferien over for Martin Ødegaard (16) og de andre spillerne i Real Madrid. De var tilbake på treningsfeltet Valdebebas. Her hilste de på lagets nye trener, Rafael Benitez (55).

Også klubbpresident Florentino Pérez var på plass. Han gikk rundt og hilste på alle spillerne, deriblant Ødegaard. Bildet viser en solbrun nordmann som tilsynelatende er i god form etter ferien.

Fredag fra klokka 08.15 skal spillerne gjennom medisinske tester. På ettermiddagen leder Benitez sin første trening med laget.

På turné Søndag går turen til Melbourne i Australia. Her skal Real Madrid spille International Champions Cup mot Roma og Manchester City. Deretter drar de til Kina, Tyskland og Norge - der Vålerenga er motstander i Oslo.

Ødegaard uttalte til Dagbladet tidligere i sommer at han skulle feriere på hytta. Han har også vært på Statoil-akademiet og spilt fotball med kronprinsparet.

Men nå starter alvoret.

Spesiell dag I løpet av den neste måneden må han overbevise trener Benitez om at han fortjener plass på A-laget. Hvis ikke kan ha bli lånt ut. Getafe og Celtic er blitt nevnt som potensielle klubber de siste dagene.

Mest spesiell var nok torsdagen for Benitez. Han trente B-laget til Real Madrid fra 1993 til 1995. Nå er han tilbake og skal forsøke å få skuta på rett kjøl. Forrige sesong endte uten titler. Trener Carlo Ancelotti fikk sparken.

SKULDER VED SKULDER:  Rafael Benitez (t.h.) er nå den nye nummer én i Madrid. Han er håndplukket av klubbpresident Florentino Pérez. Foto: Real Madrid
SKULDER VED SKULDER: Rafael Benitez (t.h.) er nå den nye nummer én i Madrid. Han er håndplukket av klubbpresident Florentino Pérez. Foto: Real Madrid Vis mer